Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Zendaya haj trendek

Zendaya haj trendek

Zendaya haj trendek

Zendaya neve sokáig összefonódott az Indul a risza! és K.C. a tinikém sorozatokkal. Mára azonban a többszörös Teen Choice Awards díjas színésznő felnőtt a komolyabb filmes feladatokhoz. Nemcsak színészi játéka és énektehetsége, hanem a közismerten bájos, mégis sikkes stílusa miatt is népszerű. Zendaya haj trendjei is ezt a vonalat képviselik, lássunk most ezek közül egy kis ízelítőt!

Elragadó játékosság

Az Indul a risza! sorozatban Rocky Blue szerepében tündökölt 2010 és 2013 között. Sok más színésznővel ellentétben szerencsére a korának megfelelően sminkelték és öltöztették, így természetességét is megőrizte. Zendaya haj trendje egy igazi örökzöld, ami sosem megy ki a divatból. Nőies, fiatalos, és szinte mindenkinek jól áll. A kerek arcot optikailag megnyújtja, az ovális arcot szépen keretezi, a szögletes arcot pedig finomítja. A laza hullámok egyszerre elegánsak és fiatalosak, frissességet és vidámságot kölcsönöznek viselőjének.

Egyenes utakon

A népszerűség növekedésével változtak együtt a Zendaya haj viseletei is. 2013-ban, az akkor 17 éves színésznő nyitni kezdett más stílusú frizurák felé is. Gyakran hordta egyenesen a haját, hol frufruval, hol anélkül. Ezzel a hajjal nem lőhetünk mellé, egyáltalán nem mindegy azonban, milyen hosszúságot választunk. A hosszú egyenes haj megnyújtja a kerek, az ovális és a szögletes arcot, a hosszúkás arcot viszont még tovább nyújtja, így erre az arcformára nem ajánlott. A középhosszú verziója viszont minden arcformához jól mutathat.

Kaméleon

2014 és 2015 egy igazi fordulópont volt Zendaya haj trendjeiben (is). Az addig óvatosabb próbálkozásokat felváltották a bevállalós, vagány frizurák. Hol rövid, és göndör, hol fonott, hol pedig elegáns frizurákat láthatunk tőle. Bátran kísérletezik a színekkel, a fazonokkal és a hajhosszal is, és elmondható, hogy minden remekül áll neki. A legemlékezetesebb hajkölteménye a 2015-ös Oscar gálán volt, amikor raszta tincsekkel jelent meg a vörös szőnyegen. Merészsége azt az üzenetet közvetíti, hogy néha muszáj szakítani a konvenciókkal, és valami szokatlant kipróbálni.

Próbáld ki ezt!

Natulique Everyday Hair And Scalp Conditioner

Egy egészséges haj sok gondoskodást és odafigyelést igényel. A hajformázó eszközök túlzott használata idővel töredezetté, fénytelenné és durva tapintásúvá teszi a hajat. Frizuránk szépségének megőrzéséért mi is sokat tehetünk. Válaszd te is az elérhető luxust a Natulique hajápoló termékeivel. A professzionális kezelést nyújtó Natulique Everyday Hair And Scalp Conditioner regenerálja az élettelen hajszálakat, és javítja a sérült hajszerkezetet is. Jótékony vitaminokat és több mint 75-féle organikus tápanyagot tartalmaz. Magas minőségű igazoltan organikus jótékony hatóanyagokat tartalmaz, mint amilyen az aloe vera, a sárgabarackmag olaj és a mandulaolaj, amelyek ápolják és védik a fejbőrt agresszív kemikáliák nélkül.

everyday-hair-and-scalp-conditioner

Egy sima, egy fordított

2016-ra végleg kilépett a Disney-sztár szűk skatulyájából. Visszatért a letisztultabb vonalhoz, és újra az elegánsabb stílust figyelhetjük meg a frizuraválasztásában is. Hullámos bob frizurát, középhosszú egyenes hajat, de tépett, vállig érő hajviseletet is láthattunk tőle ebben az évben. Stílusában már nem a szélsőségek irányába tart, hanem egyértelműen a visszafogott eleganciát képviseli.

Stílusikon született

Zendaya 2017 és 2019 között igazi világsztárrá vált. Felfigyeltek rá a szépségiparban is: olyan márkákkal kezdett el dolgozni, mint a Lancome és a Tommy Hilfiger, és Vogue címlapján is elbűvölően fest. Mindent kipróbált, és megtalálta a saját kiforrott stílusát. Szívesen választ mutatós, hullámos hajviseletet, de egy vizes hatású frizura is bármikor szóba jöhet. Karrierjében is rendületlenül menetel előre. És ez még csak a kezdet. Az alig 23 éves Zendayára minden bizonnyal fényes jövő vár.

Zendaya haj trendjei a legkevésbé sem beskatulyázhatóak. A megújulás mestere ő, hiszen nem láttuk még egy frizurában kétszer egymás után. A színésznő nem fél kipróbálni olyan hajviseleteket sem, amelyek megosztóak lehetnek a publikum számára, és ez az eltökéltség példaértékű lehet mindannyiunk számára.

Inspirálódj, és ha még mindig nem tudod, milyen frizurát szeretnél, jelentkezz be és kérdezz profi szakembereinktől. Ha pedig jelentős hajmennyiségtől szeretnél megszabadulni, adományozd el a tincseidet. 

Ha neked is megtetszett valamelyik frizura vagy stílus, gyere el szalonjaink egyikébe egy Átváltoztató Napra, ami csak Rólad szól. Ha kiforrott stílusod van, de nem vagy biztos benne, hogy megfelelően ápolod a hajad, kérj tanácsot szakembereinktől. 

Szerző: Schmidt-Szabó Ágnes

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás