Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Vanilla-lilac hajszín trend

Vanilla-lilac hajszín trend

Vanilla-lilac hajszín trend

Vanilla-lilac hajszín trend

A lágy nőiesség megtestesülése

A vanilla-lilac hajszín nagy rajongásnak örvendett az első pillanattól kezdve és ez a hullám folytatódik. Ez egyaránt megfelelő a bevállalósabbaknak, viszont a vanilla-lilac hajszín a tökéletes átmenet a nőiesség és a vagányság megnyilvánulása között. Egyszerre lenyűgözi a szemeket, ám mégis hordoz magában egy lágyságot és eleganciát.

vanilla-lilac

Az előkészületek

A festés eredménye nagyban függ attól, hogy milyen állapotban van a hajunk, milyen textúrájú, milyen frizurával szeretnénk kombinálni és végül milyen festési módszerrel. Balayage esetleg ombre? A színezni kívánt részeket minden esetben világosítani kell, majd a megfelelő színt kell kikeverni. Mindkét folyamatot bízzuk szakemberre, ugyanis az eljárások függnek a haj alapszínétől és minőségétől egyaránt, másodsorban a színt kikeverni sem egyszerű.

vanilla-lilac

Kinek ajánljuk a vanilla-lilac hajszínt?

Ez a hajszín mindenkinek megfelelő választás, aki valami különlegeset szeretne kipróbálni, de fontos számára, hogy megfelelően tükrözze a nőiességét. Ez a hajszín egyszerre közvetíti a gyengédséget, a tekintetet puhává teszi mégis van benne egy csipetnyi vagányság, kizárólag annyi, amennyi az eleganciát megfűszerezi, és izgalmassá teszi.

Vanilla-lilac hajszín

Vanilla-lilac hajszín hosszú hajjal

Ha az alaphajszíned világos, akkor az eredmény is ennek függvényében sokkal „vaníliásabb” lesz. A balayage és obmre technikával is szuperül kivitelezhető ez a frizura hosszú hajon. Világosbarna színnel is zseniálisan kombinálható. Belecsempészi azt az izgalmat amelyre a vanilla-lilac képes, mégis természetes hatást nyújt a látványa.

Vanilla-lilac hajszín

A bobot is feldobja!

A bob örök klasszikus, és 2019-ben is trendi választás. Legyen rövid, vagy hosszú bob, évtizedek óta nők millióinak kedvence, és van egy jó hírünk! A vanilla-lilac hajszín nem csak jól áll ezzel a hajstílussal, de egyenesen zseniális eredményt lehet vele elérni. A hosszú bob hullámokkal kombinálva nagyon elegáns és csinos, ám egyenesre vasalt hajjal is megállja a helyét, akár egész estés frizuraként.

Vanilla-lilac hajszín

A festés utáni élet

Ahhoz, hogy a vanilla lilac hajszínt megőrizzük bizonyos, hogy a festés utáni hajápolásra is oda kell figyelni, tehát a megfelelő hajápoló szerek használata elengedhetetlen, másképp 2 hét után szembesülhetünk azzal, hogy az imádott hajszín egyre fakóbb és hajunk erőtlenné vált, holott csak egy apró szabályt kellett volna betartani: megfelelő kozmetikumokat kell használni!

colour-shield-hair-scalp-hairwash

Tartsd frissen új hajszíned a Natulique Colour Shield Hair & Scalp Hairwash samponnal. A hajszínvédő sampon a festett haj színét megőrizve tisztítja meg a hajszálakat a szennyeződésektől. Az organikus olajokat és vitaminokat tartalmazó sampon beburkolja a festés során roncsolódott felhámot, megerősíti a hajszálakat és megvédi a hajszínt a kopástól. Segít hosszú távon megőrizni a festett hajszínt. A gyógyító erejű növényi kivonatok segítik megőrizni a haj színét és a magas proteintartalma révén védik a hajat a kopástól.

Öltözködés, hajviselet és esemény

A 2018-as évet jellemezte a pasztell színű ruhák kavalkádja, amelyet ha egy színes vagy színezett frizurával kombináltak minden bizonnyal elnyerték az adott társaság figyelmét a hölgyek. A vanilla-lilac hajszín bár nem annyira feltűnő, mégis remekül lehet éke egy elegáns megjelenésnek 2019-ben, vagy akár a tökéletes kiegészítője egy estélyi ruhának.

Ha menyasszonyi frizuránkat vanilla-lilac hajszínben álmodtuk meg érdemes előtte kipróbálni mennyire érezzük jól magunkat ezzel a színnel, és csak utána bevállalni a frizurát a nagy napra.

Megismerkedhettél a vanilla-lilac vagy más néven vanílialila hajszínnel. Ha téged is elvarázsolt, azt ajánljuk: bízd magad profi szakemberre, ugyanis egy érzékeny, nehezen elérhető színről van szó. Ne elégedj meg a “majdnemjó”-val, legyen tökéletes, amilyet megérdemelsz. Foglalj időpontot online bármikor a nap 24 órájában.

Szalonjainkban a NATULIQUE natúr hajfestékeit használjuk. A Natulique a legkíméletesebb hajfesték a világon, 100%-ban ammóniamentes, mégis kiemelkedő teljesítményű. Képes a fehér vagy ősz hajszálak 100%-os elfedésére, illetve akár négy árnyalatot is világosít a természetes hajszínen. A Natulique termékcsaládja egy rendkívül tartós, mégis 98,02 %-ban kemikáliamentes hajfestés lehetőségét kínálja.

Szerző: Szőke Viktória

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás