Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Texturált aszimmetrikus haj trend

Texturált aszimmetrikus haj trend

Texturált aszimmetrikus haj trend

Texturált aszimmetrikus haj trend

A texturált aszimmetrikus haj trend, mint ahogy a nevében is benne van, nem szimmetrikus. Nem a hagyományos módon kerül vágásra a frizura, vagyis nem egyforma hosszú, hanem hol rövidebb, hol hosszab. Jellegzetessége, hogy kiemeli az arcot és ezáltal roppant nőies, fiatalos külsőt biztosít viselőjének. Az aszimmetrikus frizura izgalmassá teszi egy nő megjelenését a megfelelő sminkkel és outfittel párosítva. Aki ilyen fazont vágat, annak meg kell tanulnia büszkén és magabiztosan hordani. Nem kell különcnek lennie, ha e mellett teszi le a voksát, de az biztos, hogy kinézete egyedi lesz.

Pixie

A pixie alapvetően kívül esik a legtöbb ember komfortzónáján a kisfiús kinézete miatt, mégis iszonyatosan szexi és nőies. Azt tartják erről a fazonról, hogy előhozza az ember valódi énjét, valamint felszabadító érzés viselni és a legjellegzetesebb vágások közé tartozik. A pixie a legtipikusabb aszimmetrikus haj. Igazán izgalmas viselet, hiszen rövidségének köszönhetően sokrétűen variálható és a két oldal hosszúságával merészen lehet kísérletezni.

Short bob

A bob az egyik legklasszikusabb fazon, ami kortól függetlenül minden nőnek jól áll. A short bob a legpraktikusabb választás a rövid hajú nőknek, hiszen nem csak divatos, de hasznos választás, mert jelentősen megkönnyíti a mindennapos reggeli készülődést. Az aszimmetrikus short bob nem lépi át az összhang határát, még akkor sem, ha az egyik oldal hosszabb, mint a másik, mivel mind a két oldal lépcsőzetesen csökken.

Egy emberről rettentően sokat elárul az, hogy mennyire ápolja frizuráját, néha ez adja az első benyomást. Nem lehet kellően hansúlyozni, hogy a hajápolás rendkívül fontos, hiszen mi sem szebb egy egyén megjelenésén, ha ápolt frizurával ragyog. Egy egyszerű ruha viselésénél remek kiegészítő is lehet. Sokan esnek abba a hibába, hogy nem a megfelelő terméket használják és így teljesen elnehezítik hajukat, ami igénytelen külsőt, zsíros hatást kölcsönözhet. Nem árt megválogatni a mindennapi rutinhoz szükséges készítményeket és a megfelelőeket használni.

A Natulique Rejuvenating Hair Mist hajfiatalító permet használata lehetővé teszi, hogy a fényét vesztett, fakó haj visszakapja eredeti csillogását. Kellemes illatú, organikus, frissítő hatású hajerősítő, hidratáló és hajpuhító permet. Áfonya, grapefruit, kókuszvíz és búzacsíra segítségével segít visszaszerezni a haj életerejét és gyönyörű természetes megjelenését. Mindezt úgy, hogy nem nehezíti el a hajszálakat és nem hagy ragacsos érzetet maga után. 100%-ig biztosak vagyunk abban, hogy a száraz, durva, fakó tincsek meghálálják az extra törődést.

Long bob

A nők körében – könnyen kezelhetősége miatt – igen kedvelt középhosszú fazon a long bob, vagy rövidebben lob. A rátermett, határozott, elegáns nő frizurája, ami a vállaktól indul és így valóságos aranyközépút azok számára, akik nem szeretnének drasztikus változást egy fazon frissítés alkalmával. Ez a fajta vágás hihetetlenül pimasz és vagány, hullámokkal bolondítva lágy vonásokat kölcsönöz, aszimetrikusan pedig irtó dögös.

Hosszú haj extravagánsan

Ez a legszélsőségesebb fazon, ami valaha volt a frizurák piacán. Hatalmas elhatározás kell ahhoz, hogy hajnyírógépet fogjon egy nő és az egyik oldalon megszabaduljon hajkoronájától. Sokak szerint ez egyátalán nem nőies. Szilárd meggyőződésünk, hogy a nőiességet nem hajhosszaban mérik, hanem a nőiességet meg kell élni. Legjobban egy virághoz lehet hasonlítani, a létezés nem mindennapi jellege. Ha egy nő e mellett a fazon mellett dönt, akkor kijelenthetjük, hogy a végeredmény egyszerre lesz vonzó és esztétikus.

Így a lista végére érve elmondhatjuk, hogy a texturált aszimmetrikus haj trend igen sokrétű és csupán csak elhatározás szükséges valamelyik stílus viseléséhez. A jól megválasztott fazon kellő magabiztosságot és határozottságot tud adni egy nőnek, amivel teljes egészében képes megélni nőiességét.

Ha Te is szeretnéd, hogy nőiességed kiteljesedjen, akkor fogadd meg tanácsunkat: jelentkezz be egyik budapesti szalonunkba, ahol profi fodrászaink gondoskodnak arról, hogy gyönyörű és tündöklő hajkoronával távozz. Szalonjainkban vegán, organikus, állatkísérlet-, PPD-, mesterséges illatanyag-, ammónia- és parabénmentes Natulique termékeket használunk.

Szerző: Volentics Vivien

Related Posts

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás