Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Snow bunny szőke hajszín trend

Snow bunny szőke hajszín trend

Snow bunny szőke hajszín trend

Snow bunny szőke hajszín trend

A Snow bunny szőke hajszín trend árnyalatait a ihlette. Ha a hóra gondolsz, akkor megérted miért ezt az elnevezést kapta ez a csodálatos viselet. A szőke hajszínt, világossága miatt sokféle módon tudjuk különlegessé varázsolni. Van, aki túl egyszerűnek vagy hétköznapinak ítéli meg frizuráját, erre pedig tökéletes megoldás feldobni valamilyen egyedi színnel. A Snow bunny szőke hajszín egy hamu szőke, leheletnyi kék árnyalattal. A pasztellkék színnek köszönhetően a frizura púderesnek tűnik, de ugyanakkor fagyosnak és hűvösnek is.

snow bunny szoke hajszin trend

Long bob különlegesen

Ez a stílus annyira mutatós, hogy minden hölgynek egyszer ki kell próbálnia. Ha pedig ötvözve van a snow bunny szőke hajszín és ez az egyedi középhosszú frizura, akkor lehengerlő megjelenést lehet elérni. Hullámokkal bolondítva pedig annyira egyedi árnyalatokban tündököl a természetes fényben, ahogyan  télen a nap fénye megcsillan a havon.

A bőrtónusodnak megfelelően variálhatóak a színek, akár hideg vagy meleg szőkévé.

A haj teljes hosszán

A bevállalósabbak a merész külső elérése érdekében szívesen viselik egész hajhosszukon a snow bunny szőke hajszín valamely árnyalatát. Fontos megjegyezni, hogy ha bármilyen színről erre a tónusra esik valaki voksa, akkor elengedhetetlen a komoly ápolás, hogy a kékes, jeges csillogás és a fagyos ragyogás ne váltson át sárgás, rezes szőkébe.

snow bunny szoke hajszin trend

A szőke haj különös és gondos ápolást igényel, mert a szőkítés rettenetesen kiszárítja. A folyamat kulcsszereplője egy igen erős vegyület, a hidrogén-peroxid. Igaz, hogy szőkét varázsol sötét tincseidből, de hosszútávon nagyon roncsolja a hajad szerkezetét. A festett szőke haj porózus, vagyis lyukacsos szerkezetű, így könnyen a szennyező anyagok elszínezhetik,de kellő odafigyeléssel ez is kiküszöbölhető.

A dán hamvas és hideg szürke hajszín trend isnpirálta NATULIQUE Pure Silver Hair Mousse szőke, hamvas ősz és festett hajra ajánlott. Hamvasítja a hajat és lágy ezüstös fényt kölcsönöz a hajnak. Semlegesíti és segít megelőzni a sárgás árnyalatokat. Hatékonyan visszaállítja és kiemeli a haj színét. Mindeközben tisztít, táplál, selymességet és fényt ad a hajnak anélkül, hogy szárítana. A világ egyetlen 100% igazoltan vegán professzionális pigmentált hajhabja.

Snow bunny szőke balayage

Ez egy tökéletes választás azok számára, akik a természetesség hívei. A fejed búbjától a hajkoronád végéig fokozatosan világosodik, és nem kell a lenövés miatt aggódni. Különlegessége, hogy lágyítja az ember arcvonásait, ezzel kölcsönöz fiatalos külsőt viselőjének.

Ha a snow bunny szőke hajszínre rakod le a voksod biztos lehetsz benne, hogy minden szempár rád fog szegeződni, bármerre visz az utad. Ha te is gyönyörű, csillogó frizuráról álmodsz, akkor nincs más teendőd, mint bejelentkezni budapesti szalonjaink egyikébe, hogy jégkirálynőt varázsoljanak belőled. A szalonokban a Natulique natúr hajfestékeit használjuk. A Natulique a legkíméletesebb hajfesték a világon, 100%-ban ammóniamentes, mégis kiemelkedő teljesítményű. Képes a fehér vagy ősz hajszálak 100%-os elfedésére, illetve akár négy árnyalatot is világosít a természetes hajszínen.

Szerző: Volentics Vivien Barbara

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás