Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Sahara vörös hajszín trend

Sahara vörös hajszín trend

Sahara vörös hajszín trend

Sahara vörös hajszín trend

A vörös haj nem csak manapság, de már a középkorban is misztikumnak számított és különlegesnek tartották. Az evolúció során egy genetikai mutációnak köszönhető ez a csodálatos szín, ami az emberek 2 %-át érinti a Földön. A vörös hajszín rejt magában valami titokzatosságot és ravaszságot, ami egyedülállóvá teszi viselőjét. Éppen ezért lehet jó választás a sahara vörös hajszín!

sahara voros hajszin

Kiket tehet különlegessé a Sahara vörös hajszín?

Bőrszín

A Sahara vörös hajszín, vagy általában minden vörös tónusa mindig fehér bőrrel párosul, vagyis a vörös minden árnyalata szépen mutat a hófehér, kissé rózsaszínes bőrárnyalattal rendelkező embereknek. Ha ilyen adottságok vannak a birtokodban, akkor te is lehetsz különleges! A kreol, olívás, sötétebb bőrszínnel rendelkezőknél kicsit nehezebb megtalálni a passzoló árnyalatot, de pontos odafigyelés és keresgélés után magától értetődően ez is kivitelezhető.

A vörös szín, misztikumának köszönhetően vonzza a tekintetet, tehát senki se lepődjön meg, ha minden szempár rászegeződik, akárhányszor csak kilép az utcára.

Érdekesség: a vörös hajú emberek képesek önmaguk részére D-vitamint előállítani, ezáltal védekezve a legégés ellen, hiszen fehér bőrüknek köszönhetően könnyebben égnek le.

Szemszín

A természetes vöröseknek alapvetően barna színű a szemük. Ritkán párosul zöld színnel és a lakosság mindössze 1%-ának kékkel. Tehát szemszínt tekintve mindegyikhez passzol. De egy biztos, a ritkaságából adódóan kék szemmel a leggyönyörűbb.

sahara voros hajszin

A Sahara vörös hajszín jellegzetességei

A Sahara vörös hajszín lágyabb, mint az igazi vörös, így kiemeli az arcot és ragyogóvá teszi azt. A vörös intenzitását megnyugtatja a kellemes homok szín, ezáltal alkotva egy teljes kiegyenlített egészet. Történetesen nehezen lehet megállapítani, hogy most éppen milyen színű az ember frizurája, ha ilyen különleges és egyedi, minden szögből és minden fényforrásnál más árnyalattal teszi birtokosát titokzatossá és rejtélyessé.

sahara voros hajszin

Megjelenés vörös hajjal

Ha festettek vagy természetesek vörös tincseid, akkor elengedhetetlen ápolásra van szükségük, hiszen a Nap gyorsan kiszívja extravagáns színét. Ezáltal fakó, fénytelen és száraz lesz. Gondos ápolás és táplálás szükséges az érzéki hajkorona megtartására. Esetleg úgy gondolod, hogy több ápolást igényelnének fakó, száraz szinte már loboncszerű fürtjeid? Nincs más dolgod: használd a Natulique Everyday Hair And Scalp Hairwash sampont! Lágy sampon, amely visszaállítja a fejbőr megfelelő nedvességtartalmát. Könnyed organikus hatóanyagokat és natúr olajokat tartalmaz, amelyeket elsősorban festett hajra ajánlunk. Hidratáló hatású és az érzékeny fejbőr tisztítására kiváló. Jótékony vitaminokat és több mint 75-féle organikus tápanyagot tartalmaz.

natulique-everyday-hair-and-scalp-hairwash

Smink és outfit

A vörös haj önmagában eléggé feltűnő jelenség, tehát viseléséhez elengedhetetlen a visszafogott smink és öltözködés. A szemre föld színeket válassz, esetleg szemhéjtust, szájra a nude árnyalatokat vagy bordó színvilágot. Az outfitnél mindig gondolj a komplementer színekre, vagyis az alapszínek mellett (fekete, fehér) viselj zöldet, kéket, mentaszínt. Narancssárgát, és pirosat kerüld, mert az összhatást nagyon elcsúfítja. A kihívó öltözködés és túl erős smink obszcénnek tűnhet.

sahara voros hajszin

Ha te is különlegességre és változtatásra vágysz, akkor kukkantsd meg a galériánkat, ahol megtekintheted fodrászaink alkotásait. Amennyiben kedvet kaptál hozzá és megtetszett a Sahara vörös hajszín, ne habozz, foglalj időpontot, hogy fodrászaink ügyes kezei alatt újjászülethess. A szalonokban a Natulique natúr hajfestékeit használjuk. A Natulique a legkíméletesebb hajfesték a világon, 100%-ban ammóniamentes, mégis kiemelkedő teljesítményű. Képes a fehér vagy ősz hajszálak 100%-os elfedésére, illetve akár négy árnyalatot is világosít a természetes hajszínen. A Natulique termékcsaládja egy rendkívül tartós, mégis 98,02 %-ban kemikáliamentes hajfestés lehetőségét kínálja.

Ha széleskörűbb ápolásra és regenerálódásra vágysz, az alábbi linken tájékozódhatsz, helyreállító kúráinkról, hogy hajad puha és egészséges legyen.

Szerző: Volentics Vivien Barbara

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás