Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Rézvörös haj trend

Rézvörös haj trend

Rézvörös haj trend

Az elmúlt években megfigyelhettük, milyen átalakulásokon ment keresztül a hajtrendek világa. Csak a tavalyi évre visszaemlékezve hódított az ombre a nők és a férfiak körében egyaránt, legyen szó akár rövid, akár hosszú fazonokról. Csak mi rengeteg cikket írtunk a témában. Az ombre egyik speciális fajtája, a balayage is nagyon trendinek és felkapottnak számított. Idén is számíthatunk mind a két festéstechnika jelenlétére, viszont maga a színválasztás kicsit változni fog az elmúlt évekhez képest. Eddig megszokhattuk, hogy előszeretettel kértek a vendégek szőke vagy természetes barna színeket, idén nyáron és ősszel azonban előkerülnek a színek, azon belül is a rézvörös haj trend lesz az, ami igazán hódítani fog.

Ha rézvörös hajra gondolunk, nem kell szigorúan véve csak az egyszerűen, egy színre festett formációkra gondolni. Az is nagyon jól tud állni annak, aki tudja viselni, de nyugodtan kombinálhatjuk is. A rézvörös haj trend is kiválóan mutat egy kis ombre vagy balayage festéssel. Ha pedig mégis inkább az egyszerű festés mellett döntenénk, még akkor is van lehetőségünk válogatni, hogy természetes hatásút vagy meleg, élénk vöröset szeretnénk. Ha kacérkodtok a gondolattal, hogy a rézvörös színt válasszátok, de nem mertetek még belevágni, érdemes lehet végigolvasni a bejegyzést, mert most megmutatjuk nektek a rézvörös haj trend idei klasszikusait.

Természetes vörös

Ha megemlítjük, hogy rézvörös, talán a természetes hajszín az, ami mindenkinek eszébe jut. A klasszikus vörös hajszín, fehér bőr, zöld szem és szeplők, ahogy az ír lányokat jellemeznénk. Azonban ez a hajszín nem csak nekik állhat jól. Akkor érdemes kipróbálnod, ha nem szeretnél először valami nagyon merészet, vadat bevállalni, viszont változtatni szeretnél. Egy biztos, a természetes rézvörös haj trend is magára vonja a figyelmet az utcán.

rezvoros haj trend

Meleg, élénk szín

Nem csak a természetes hatású rézvörös, de az élénk is jelen van a 2018-as rézvörös haj trendek vonatkozásában. Ez azért már a kicsit bevállalósabb lányoknak áll inkább jól, hiszen egy ennyire élénk hajszínt tudni kell viselni. Ugyanakkor nem csak viselni kell tudni, hanem ápolni is, ugyanis a vörös egy elég kényes szín és ahhoz, hogy megtartsa a fényét, intenzitását, a megfelelő termékeket kell rá alkalmazni.

rezvoros haj trend

Védd gyönyörű hajad!

A haj megfelelő ápolása a rézvörös haj trend esetében is kiemelkedően fontos, hiszen, ha nem a megfelelő termékeket használjuk ezen hajszín esetében, könnyen lehet, hogy kifakul, besárgul a frizuránk pár mosás alkalmával. A Natulique Colour Shield hajszínvédő termékcsomagja organikus olajokat és vitaminokat tartalmaz, amelyekkel beburkolja a festés során roncsolódott felhámot, megerősíti a hajszálakat és megvédi a hajszínt a kopástól.

Rézvörös ombre

Ahogy már említettük, nagy divat volt az elmúlt években az ombre technika, ami 2018-ban a rézvörös haj trend esetében sem változik. Ez az egy festési módszer is már elég nagymértékben fel tudja dobni a kinézetünket, ugyanis választhatunk, hogy mennyire legyen világos a festés. Hagyhatunk nagy kontrasztot a hajtövek és a hajvégek között, de választhatunk egy kellemes, lágy átmenetet is. Egy biztos, egyik festéssel sem tudunk mellé nyúlni.

rezvoros haj trend

Rézvörös balayage

Amennyiben esetleg nem tetszene a rézvörös haj trend és az ombre párosítása, még mindig választhatod a rézvörös balayage festést is. Ez technika is az elmúlt évben lett nagy divat és egyre több és több vendég kéri nálunk is a szalonokban. Szintén azért lehet nagyon népszerű, mert bármilyen hajszínt fel lehet dobni vele, mégsem lesz közönséges vagy túlzottan figyelemfelkeltő. A kellő odafigyeléssel és gondos ápolással pedig elkerülhető a kifakulás, a színvesztés.

rezvoros haj trend

Világos rézvörös

Ha esetleg szemezgették már a rézvörös haj trend valamelyik árnyalatával, de nem tudtál még dönteni, mert neked nagyon erősek az eddig bemutatott színek, a világos rézvörös lehet a te színed. Ez az a hajszín, amiről első ránézésre nem tudod pontosan megállapítani, hogy szőke vagy éppen vörös. Ugyanis alapvetően egy szőke hajszínről van szó, amit leheletnyi vörössel bolondítanak. A képeken is látszik, hogy a végeredmény nagyon különleges.

rezvoros haj trend

Barnás rézvörös

Szintén egy olyan kombináció, ami nem közönséges, nem kihívó vagy figyelemfelkeltő. Azoknak ajánlott, akik szeretik a barna hajszínt, a természetes megjelenést, mégis szeretnének egy kis változatosságot, különlegességet. Ezen festés esetében is csak tőlünk függ, mennyire merünk bátran színerősséget választani. Aki szereti a minimalista, visszafogott stílust, annak érdemes olyan intenzitással választani, ami csak a napfényben csillan meg.

rezvoros haj trend

Ahogy látható, a rézvörös haj trend elég sok formája felkapott mind a mai napig. Bárki, aki a vörös hajon gondolkodik, könnyedén találhat olyan árnyalatot, ami hozzá, az arcszínéhez és a stílusához passzol. Ha viszont a festés mellett döntesz, de közben hajad egészségéért is szeretnél tenni, akkor válaszd a Natulique kemikáliamentes hajfestést. A Natulique 100%-ban parabénmentes hajfestékeivel nem csak az egészséges hajszerkezet, de a páratlan professzionális minőség és a kiváló funkcionalitás is garantált!

Szerző: Puskás Bettina

Related Posts

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás