Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Nyári férfi frizura trend – Ötletek minden hajhosszra

Nyári férfi frizura trend – Ötletek minden hajhosszra

Nyári férfi frizura trend - Ötletek minden hajhosszra

Mi kell a tökéletes nyárhoz? Haverok, vízpart, jó idő és a tökéletes frizura! Ugyanúgy, ahogy a stílusos, egyéniségedhez illő öltözet kiemel, egy jól megválasztott frizura is erősíti a megjelenésed. Mutatjuk a nyári férfi frizura trend legizgalmas részleteit, amelyek biztosan tarolnak idén.

Man bun – a macsós és elegáns megjelenés

A férfikonty viselése ma már nem tabu, sőt napjainkban éli fénykorát, egyszerűen nem lehet megunni. Könnyen elkészíthető és kényelmes férfi frizura trend, melynek számtalan variációja létezik. Például eltérhet a konty nagysága vagy az összefogás módja. Talán a man bun igényli a legkevesebb figyelmet, hiszen elegendő csupán 1-2 havonta gondoskodni az egészségügyi vágásról.

Buzz cut – a hagyományos és népszerű férfi frizura trend

Egyszerű és nagyszerű hajviselet. Ennek a rövid, egy hosszra vágott és sokoldalú hajnak az ápolása nem igényel különösebb erőfeszítést. Ráadásul hajtípustól függetlenül, jól mutat mindenkin, legyen szó vastag vagy vékony szálú, hullámos vagy egyenes hajról. Ezzel az egyszerű és praktikus férfi frizurával garantáltan nem kell hosszú perceken át a hajadat igazítanod a tükör előtt reggelente. Azonban azt vedd számításba, hogy körülbelül 2-3 hetente hajvágást igényel. 

Felnyírt – trendi és rendkívül jól mutat

Ugyanúgy, ahogy az előbb említett fazon, ez is alkalmazható minden hajtípusra. Oldalt néhány milliméterre, a fejtetőn pedig néhány centire vagy akár hosszabbra nyírt haj. Ez a férfi frizura trend különböző technikákkal egyedivé tehető. Például a fade technikával, vagyis a fokozatos áttűnés alkalmazásával. Az átmenetes hatású fazonnál két oldalon fentről a tarkó irányába haladva fokozatosan csökken a hajhosszúság. Ennél a hajnál érdemes 2-3 hetente meglátogatnod a fodrászod, hogy tökéletesre igazítsa a frizurád.

Ne feledd, hogy a tökéletes megjelenés érdekében minden frizuránál ügyelni kell a megfelelő hajápolásra. Válaszd hozzá te is a 100 százalékban natúr és vegán hajerősítő Vitamin Serumunkat! Megfékezi a hajhullást, elősegíti a haj növekedését, továbbá több mint 52 féle vitaminnal és ásványi anyaggal táplálja a hajat. A maximális hatákonyság érdekében próbáld ki Férfi kopaszodás elleni, hajerősítő csomagunkban!

Hangsúlyos oldalválaszték – a modern és kifinomult férfi frizura trend

Ennek a férfi frizurának az alapja a felnyírt fazon, vagyis oldalt rövid, a fejtetőn pedig hosszabb hajat igényel. Azonban ebben az esetben oldalra van fésülve a haj, vagyis a választék a fejtető oldalára kerül. Érdemes beszárítani ezt a frizurát némi hajformázó kíséretében, hogy a tincsek rendezettek maradjanak a fejtetőn és az oldalválaszték hosszú órákon át hangsúlyos maradjon. Fodrász által igazítani 2-3 hetente érdemes ezt a fazont. 

Félig rövid, félig hosszú – az igazi egyéniségeknek

Idén nyáron is hódít ez a különleges és lenyűgöző férfi frizura, melynek viselője igazi egyéniség. Ez a fazon a hosszú és a rövid haj ötvözete. A kontrasztra helyezi a hangsúlyt a fej oldalsó és felső része között. Oldalt néhány milliméterre nyírt frizura, hosszú tincsek csak a fejtetőn maradnak, melyekből akár konty is készülhet. Annak érdekében, hogy a kontraszt valóban látványos maradjon, érdemes 2-3 hetente ellátogatnod a fodrászodhoz.

Egy stílusos férfi frizurához két dologra van szükség: egy olyan fazonra, mely illik a személyiségedhez és az arcformádhoz, valamint egy ügyes fodrászra, aki ezt megvalósítja. Felejtsd el a kezelhetetlen hullámokat és a kósza tincseket! Jelentkezz be hozzánk, látogass el budai vagy pesti szalonunk egyikébe és bízd frizurádat profi fodrászaink egyikére! Az otthoni hajápolásban is segítünk, hiszen webshopunkban megvásárolhatod az általunk is használt, professzionális hajápoló termékeinket.

 

Szerző: Seres Dóra

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás