Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Miley Cyrus haj trendek

Miley Cyrus haj trendek

Miley Cyrus haj trendek

Miley Cyrus TV-s gyerekszínészként kezdte pályafutását a Hannah Montana sorozatban, de mára Golden Globe és Grammy díjra jelölt énekesnő, színésznő és vitathatatlanul része a sztárok világának. Mindig csinos és stílusos, így érthető, hogy sok kislány és fiatal nő példaképe. Az évek során több stílusban is kipróbálta magát, mindegyiket saját személyiségére formálta. Lételeme a megújulás, igazi divatdiktátor. Összeszedtük azokat a stílusokat, amelyekkel Miley Cyrus az utóbbi években elkápráztatta és inspirálta környezetét. Te emlékszel minden frizurájára?

Ártatlan hullámok

2006-ban a Hannah Montana sorozatban az ismét divatos tengerparti hangulatú, kiengedett hullámos hajjal láthattuk leggyakrabban az – akkor még gyerek – színésznőt. A gyönyörű fürtök ártatlan külsőt kölcsönöztek a sztárnak, aki a sorozatbeli színpadon vasalt hajjal lépett fel. 2007-es kislemezében, a See You Again-ben is laza, ugyanakkor csajos frizurával láthattuk a turnén és a klipekben. Miley Cyrus haj trendje 2019-ben ismét divatos, főleg a nyári szezonban. Akár eredeti hajszínnel, akár ombre változatban is mutatós és vagány. Minden arcformához ajánljuk, a hosszúkás, ovális arcúak frufruval is hordhatják, hogy ne nyújtsa meg még jobban az arcukat.

Miley Cyrus haj trendek - ártatlan hullámok

Vadóc pixie

2013-ban Miley – sokak megdöbbenésére – lázadó korszakába lépett és levágatta gyönyörű hullámos fürtjeit. Az általa választott pixie frizurával is nőies maradt, de sokkal vagányabb, merészebb külsőt kölcsönzött neki az új stílus. Több albumot is kiadott (We Can’t Stop, Wrecking Ball, Adore You), amelyek megosztották a közvéleményt. Egészen rövid, szőke pixie frizurájával Miley Cyrus mindenhol kitűnt a tömegből. A pixie frizura alapvetően vagány, fiús, lázadó stílusú. Elegáns alkalmakra erős sminkkel és feltűnő ékszerekkel lehet a nőiség felé terelni a hangsúlyt. A mindennapokban azonban praktikus frizuráról van szó, sportolóknak és sportosabb stílusban öltözködő lányok körében ugyanolyan közkedvelt, mint a lázadó tinédzserek és a fiúsabb hölgyek körében. Szinte mindenkinek jól áll, de erősen kihangsúlyozza az arcot, ezért kerek arcformához inkább válasszunk hosszabb frizurát, amennyiben nem vagyunk maximálisan kibékülve arcformánkkal.

A rövid haj formázása különleges figyelmet érdemel. Minél rövidebb a frizura, a kialakításnál annál nagyobb figyelmet kell szentelni a forgókra és a haj egyéb jellegzetességeire. A tökéletesen beállított frizura csak akkor marad tartós, ha professzionális termékkel fixálják. Ezt már otthonodban is megteheted a Natulique Medium Hold Hairwax 100% természetes termékkel. Krémes állagú wax, könnyen használható és tökéletes megoldás hajformázásra. Minden hajtípusra alkalmazható, kiemeli a haj természetes textúráját. Natúr méhviaszból készült wax, egész napra erős tartást biztosít a hajnak. A hozzáadott organikus összetevőknek köszönhetően védi a hajat a káros hatásoktól és gyönyörű, egészséges megjelenést eredményez. Gyengéden ápolja a hajat, miközben maximális tartást biztosít az egész napra!

Elegánsan rövid

Még mindig 2013-ban járunk. Miley Cyrust több díjra is jelölték és a nyilvános rendezvényeken lenyűgöző eleganciával rendezte vadóc frizuráját alkalmi stílusúra. A felül hosszabb, szőke haj és alul rövidebb, felnyírt barna haj trendi, modern frizurát adott a sztárnak. Ajkait kiemelő erős sminkje megteremtette az új stílusban az összhangot. Meghökkentő megjelenése, rendhagyó videoklipjei, remek dalszövegei meghozták neki a várt hírnevet. Miley Cyrus haj stílusában és öltözködési stílusában különböző tulajdonságaira fektette a hangsúlyt, miért tudott mégis egységként működni a stíluskavalkád? Az igazi nők nem a hosszú hajtól nőiesek, nagy szerepe van a testtartásnak, a mozgáskultúrának, ugyanakkor a külső valóban szerepet játszik a kialakult összhatásban. Erősebb, de nem durva sminkkel, egy gondosan kiválasztott feltűnő ékszerrel bármikor elterelhetjük a figyelmet a frizuránkról. A rövid, mégis elegáns frizura trükkje pedig az összeszedett tincsekben rejlik. Amennyiben a frizura hosszabb fürtjei gondos hullámokba szedve, a fejtetőhöz rögzítve vannak, letisztultabb hatást keltenek. Elegáns alkalmakhoz nem dukál a tüsi haj! Mindez ötvözve a megfelelő viselkedéssel és a helyes testtartással garantáltan sikerhez vezet.

Sokoldalúan nőies

Napjainkban a színész-énekesnő megmutatja, mennyire sokoldalú felnőtt nő is valójában. Hajhossza, hajszíne és extravagáns frizurái folyamatos változásban vannak. Miley Cyrus megjelenése mindig alkalomhoz illő, lenyűgöző és sugárzik belőle az erős felnőtt nő tettvágya. Zenéje és videoklipjei figyelemfelkeltőek és meghökkentőek, alkalmi megjelenéseit az elegancia jellemzi. Ruhatára hivalkodó, de mindig a megfelelő keretek között, sminkjét visszafogottabban használja, mint korábban. Méltán nevezhetjük a sztárt sokak példaképének, magabiztos nőnek, követendő mintának.

Sokoldalú Miley Cyrus haj trendek

A sztárok ikonikus személyek, követendő példák. A gyerekszínészeknek talán mindenkinél nehezebb dolguk van, hiszen az első szerepüktől elszakadva, hosszú fejlődés által juthatnak el a jól megérdemelt elismerésig. Miley Cyrus haj trendjein keresztül láthatjuk, mekkora változáson ment keresztül a fiatal sztár, egyértelmű a folyamatos fejlődés.

Ha neked is megtetszett valamelyik frizura vagy stílus, gyere el szalonjaink egyikébe egy Átváltoztató Napra, ami csak Rólad szól. Ha kiforrott stílusod van, de nem vagy biztos benne, hogy megfelelően ápolod a hajad, kérj tanácsot szakembereinktől. 

Szerző: Lőrincz Ágnes

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás