Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Kylie Jenner haj trendek

Kylie Jenner haj trendek

Kylie Jenner haj trendek

Kylie Jenner haj trendek

Kylie Jenner. Ki ne ismerné őt? Modell, valóságshow-szereplő, a Kardashian család legfiatalabb tagja. Kezdeti sikerét talán valóban a családjának köszönheti, de ahogy láthatjuk, önállóan is megállja a helyét. Emberek milliói követik a különböző social media felületeken, figyelik kíváncsian, mivel telnek a napjai és tekintek rá példaképként. Sok fiatal lány próbál olyan lenni, mint Kylie Jenner. Ha megnézzük Kylie képeit, láthatjuk, hogy ő szeret változtatni a külsején. Nem ragaszkodik a hosszú vagy éppen rövid hajhoz, a színek tekintetében is bátran válogat, valamint a hétköznapokban is elég változatosan viseli a frizuráját. Szereti a fonatokat, a kiengedett, kivasalt vagy éppen besütött hajkoronát is, ugyanakkor a konty sem áll messze tőle. És persze ne feledkezzünk meg a tipikus Kylie Jenner lófarokról sem, ami már-már ikonikussá teszi őt. Bár különleges átváltozásait rövidről hosszú hajra, vagy feketéből platina szőkére, sokszor parókákkal és hajfelvarrással éri el, pár trendet mind elleshetünk tőle!

Formák és fazonok

Ahogy már említettük, Kylie az a nő, aki nem riad meg a kinézetének megváltoztatásától. Ebből kifolyólag láthattuk már őt rövid vagy éppen hosszú frizurával is, annak megfelelően, éppen milyen időszakát élte. Volt neki derékig érő, hosszú fekete haja vagy éppen egy long-bob frizurája. Akárhogy is nézett ki, abban egyetérthetünk, hogy gyönyörű volt mind a két típussal!

Hosszú hajjal

Kylie-t sokan ismerik a hosszú, gyönyörű hajáról, ami hol fekete, hol platina szőke színben pompázott, éppen az aktuális trendeknek megfelelően. Azonban bármilyen színt is választott, az látható, hogy mindig nagyon ügyel a haja természetes szépségére. Fontos neki, hogy ápolt, természetes fényű legyen a hajkoronája és ne csúfítsa az összképet az eltöredezett és károsodott hajvég. Sokan nem értik, hogy is csinálja, de sikerül mindig úgy megjelennie, hogy a haja makulátlan.

kylie jenner

Rövid fazonnal

Ahogy már többször is írtuk, Kylie szereti a változásokat szín és fazon tekintetében egyaránt. Ez váltotta ki, hogy egy időben a rövid haj mellett tette le a voksát. Felmerülhet  a kérdés, hogy vajon jól tette-e. Ha megnézzük, hogy milyen egészséges a frizurája és mennyire gyönyörű, határozottan kijelenthetjük, hogy igen, jó döntés volt. Egy tudatos döntés, hogy haja egészségesen és tökéletes legyen.

kylie jenner

Ha te is régóta próbálsz olyan egészséges és természetes fényű hajkoronára szert tenni, mint amilyen Kylie, de eddig még nem sikerült, akkor az lehet az oka, hogy nem találtad még meg a megfelelő termékeket, vagy éppen valamilyen egyéb betegségben is szenvedhetsz, ami miatt a hajad nem tud megfelelően nőni, esetleg egyéb problémák lesznek érzékelhetőek.

Színek

Kylie tényleg egy olyan nő, aki szeret kísérletezgetni, merész színeket választani. Leginkább a fekete vagy szőke hajkoronájáról ismerhető, viszont szívesen választ extrémebb, érdekesebb színeket is, hogy feldobja a hétköznapokat.

Platinaszőkén

Kylie szeret kilépni a komfortzónájából, szereti változtatni a külsejét a hangulatának, különböző életszakaszainak megfelelően. Tény, hogy más karakter lesz szőkén és teljesen más feketén. Egy azonban biztos, ő mindig figyel a megjelenésére, arra, hogy haja, bőre, körmei mindig a lehető legtökéletesebb állapotban legyenek. Ezért pedig sok-sok praktikát és trükköt is eszközöl, amiket szerencsére rajongóival is rendszeresen megoszt.

kylie jenner

Feketére festve

Ha Kylie Jenner-re gondolunk, talán az egyik legtipikusabb hajszín, ami eszünkbe juthat, a fekete. A hosszú, gyönyörű éjfekete haja, ami mindig egészséges, selymes kinézetű. De mi is lehet a titka? Nyílt titok, hogy a teljes Kardashian család ügyel a haja egészségére a különböző vitaminokkal is, így Kylie is, hogy ilyen gyönyörű maradhasson a frizurája.

kylie jenner

Színes hajkoronák

Mint, ahogy azt már említettük, Kylie az a nő, aki nem riad meg a drasztikus változtatásoktól, a különleges hajkoronáktól. Legyen szó arról, hogy feketéből platina szőkére vált vagy éppen türkiz hajat választ. De ha mindez nem lenne elég, ha úgy tartja kedve, szivárvány színű frizurát választ. Szerintem sokan szeretnénk olyan bevállalósak lenni, mint ő, sokan szeretnénk csak így megváltoztatni a kinézetünket és nem heteket gondolkodni egy hajvágáson vagy egy árnyalatnyi festésen.

kylie jenner
colour-shield-hair-scalp-hairwash

Ha te is a legjobbat szeretnéd frizurádnak, válaszd a Natulique Colour Shield Hair & Scalp Hairwash színvédő sampont! A festett haj színét megőrizve tisztítja meg a hajszálakat a szennyeződésektől.

Főbb hatóanyagok:

  • Ginkgo Biloba kivonat: kiemelkedő anti-aging hatású és segít megelőzni a szabadgyökök kialakulását, gyulladáscsökkentő hatású és stimulálja a vérkeringést.
  • Kakukkfű kivonat: fertőtlenítő és antimikrobiális hatásának köszönhetően segít hosszútávon megőrizni a haj színét és természetes hatást kölcsönöz a hajnak.
  • Aloe vera kivonat: A, B és C-vitamin segítségével lágyít, nyugtat és ápol.

Hajkompozíciói

Mivel elég sűrűn változtatja a frizuráját, elég sokfajta hajviseletet kipróbálhat. Felkötheti egy copfba vagy felkontyozhatja, de akár a különböző fonatokat is nyugodtan viselheti. Mivel ilyen sokféle hajviseletet kipróbálhatott már, van olyan, ami közel áll a szívéhez, ami már-már a védjegyévé vált.

A tipikus Kylie Jenner lófarok

Az első hajviselet, ami meg kell említenünk, az a tipikus Kylies lófarok. Ha ilyen szeretnél te is csinálni, nincs más dolgod, mint szoros copfot kötni a fejtetőre, ahogy a képen is látszik, egy tinccsel pedig körbetekerni azt. Akkor lesz leginkább Kylies, ha a megfelelő helyre kötöd. Azonban nem érdemes minden nap így hordani a hajad, ahogy Kylie sem teszi, hiszen ez a hosszan tartó feszítés komoly gondokat okozhat.

kylie jenner

Mini konty a fejtetőn

A mini konty talán sokunknak ismerős lehet, sokan napi szinten is elkészítjük. Kylie is előszeretettel hordja így a haját, aminek az oka talán az lehet, hogy nagyon praktikus, hiszen így nem lóg a szemünkbe, nem zavar, nem fogdossuk állandóan vagy éppen az, hogy már lassan nem ártana megmosni, de szeretnénk még egy-két napot nyújtani és kitolni a hajmosást, ez a hajviselet pedig nem emeli ki, a hajtő zsírosodását. Akármiért is szeretjük, nem vagyunk vele egyedül!

kylie jenner

Fonatok

A különböző hajfonatok az elmúlt években nagyon közkedveltek lettek, hiszen szintén nagyon praktikus a viseletük. Akár egy egyszerű parkettáról legyen szó, akár egy bonyolultabb és látványosabb fonatról, valószínűleg nem bánjuk meg, hogy azt választottuk. Mi sem bizonyítja jobban a fonatok népszerűségét, mint, hogy 2018 a hajfonatok éve lett, amiről részletesebben olvashatsz is, ha szeretnél, valamint ha egy kis inspirációt gyűjtenél, akkor ajánljuk figyelmedbe a “Fonatok minden mennyiségben” cikkünket, amiben még részletesebben bemutatjuk a különböző hajfonatokat.

kylie jenner

Ahogy láthatjuk tehát, Kylie Jenner a folyamatos megújulásban hisz, szeret mindig drasztikus változásokon keresztül menni, hogy a lehető legtökéletesebben kifejezhesse személyiségét.

Ha esetleg te is valami hasonlóan nagy változáson töröd a fejed, akkor jelentkezz be szalonjaink egyikébe, hogy munkatársaink újjávarázsolhassanak! Szalonjainkban vegán, organikus, állatkísérlet-, PPD-, mesterséges illatanyag-, ammónia- és parabénmentes Natulique termékeket használunk.

Szerző: Puskás Bettina

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás