Töltődj fel exkluzív szalonunkban!

Budaörsi kozmetikai szalonunkban a szépség, egészség és a kikapcsolódás találkoznak modern és elegáns környezetben. Fedezd fel a legújabb és legmodernebb kezeléseket budaörsi kozmetikánkban!

MAGAS MINŐSÉGŰ TERMÉKEK

Bőröd és szépséged érdekében kizárólag a legmagasabb minőségű kozmetikumokat és termékeket használjuk kezeléseink során.

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK

Minden vendégünk igénye és problémája egyedi, így mindig részletes konzultáció után kezdjük meg a kezeléseket, amelyek személyre szabottak, így tökéletesen illenek vendégeink igényeire.

MODERN KEZELÉSEK

Kozmetikai kezeléseink során a legkorszerűbb technológiát és eszközöket használjuk. Kipróbálhatod legmodernebb Hydra Beauty 2 kezeléseket, vagy a 100%-ban természetes oxigénterápiát.

LUXUS KÖRNYEZET

Kezelésinket exkluzív szalonunkban és kozmetikánkban veheted igénybe, ahol a relaxáló élményben lehet részed.

Milyen problémákkal fordulhatsz hozzánk? Kinek ajánljuk a kezeléseinket?

Kozmetikai szolgáltatásaink széles skálájának köszönhetően egészen tini kortól kezdve bármely korosztály megtalálja nálunk a számára tökéletes kezelést. Kezelésink személyre szabottak, így az adott bőrprobléma és igény szerint alakítjuk ki azokat.

Látogass el hozzánk…

  • ha valamilyen bőrgyógyászati problémával küzdesz
  • tinédzser kori bőrproblémák (aknék, pattanások) esetén
  • ha biztonságos és hatásos hámlasztó kezelést keresel
  • ha kipróbálnád anti-aging kezelésünket a legújabb technológiákkal
  • tökéletes megjelenésre vágysz
  • ha modern kezelésekre, szolgáltatásokara és exkluzív környezetre vágysz

SZOLGÁLTATÁSAINK

ARC- ÉS TESTKEZELÉSEK

SZEMPILLA ÉS SZEMÖLDÖK FESTÉS, FORMÁZÁS

GYANATÁZÁS

Hydra Beauty 2 kezelések

A Hydra Beauty 2 rendszer a legmodernebb kezelési technológiákat ötvözi bőrápolás és kozmetikai kezelések terén.  A Hydra Beuty 2 kezelések segítenek a bőr természetes és egészséges szépségének fenntartásában. Kezeléseink személyre szabottak, minden vendégünknek egyedi kezelési tervet biztosítunk az adott problémára fókuszáltan.  Hatóanyagaink magas minőségűek és érzékeny bőrű vendégek számára is alkalmazhatók.

Kíváncsi vagy mitől különlegesek Hydra Beauty 2 kezelések?

Oxigénterápiás kezelés

A kozmetikai oxigénterápia az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely bőr és kozmetikai probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül mely során tiszta oxigén segítségével közel 70 vitamint juttatunk a bőr mély rétegeibe.

Tű nélküli mezoterápia

Termékeink és szolgáltatásaink között büszkén mutatjuk be a tű nélküli mezoterápiát. A tű nélküli mezoterápia a bőrápolás új korszakát hozza el, mivel fájdalommentes és hatékony alternatívát kínál a hagyományos tűs kezelésekkel szemben. Ennek a kezelésnek az egyik legnagyobb előnye az, hogy nem igényel injekciókat vagy fájdalmas tűszúrást, így nincsenek kellemetlen mellékhatások vagy látható nyomok a bőrön. Olvass többet a kezelésről itt!

Kezelések orvoskozmetikai termékekkel

Próbáld ki kezelésinket melyek során orvoskozmetikai termékeket alkalmazunk a bőrproblémák ellen, a tökéletes bőrért. Ezen kezelések során kezelések során a magas minőségű és megbízható spanyol Ekseption, Fusion orvoskozmetikai termékeket használjuk. Az Orvosi tisztaságú hatóanyagok segítik a bőr regenerálódását felveszik a harcot az öregedés jeleivel és a bőrproblémákkal.

Bőrdiagnózis és tanácsadás

A kozmetikai oxigénterápia az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely bőr és kozmetikai probléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül mely során tiszta oxigén segítségével közel 70 vitamint juttatunk a bőr mély rétegeibe.

Szemöldök, szempilla festés és formázás

Az apró részletek is számítanak. Természetes szépséged kiemelése mindig fontos része lehet az önbizalom és az önkifejezés folyamatának. A szempillák és szemöldökök formázása és festése során kiemeljük arcod és szemed ragyogását! Legyen tökéletes megjelenésed, jelentkezz be szalonunkba szempilla és szemöldök festésre vagy szemöldök formázásra!

Szőrtelenítés és gyantázás

Sima és puha bőrre vágysz? Jelentkezz be szalonunkba gyantás szőrtelenítésre! Hosszan tartó eredmény és finomabb szőrnövekedés, irritáció nélkül. Szalonunkban professzionális és diszkrét gyanatázási szolgáltatást nyújtunk exkluzív környezetben. Jelentkezz be most, és bízd ránk a szépülésed!

Legújabb budaörsi szalonunkban Tóth Mónika kozmetikus a legmagasabb szakértelemmel segít bőrproblémáid kezelésében és szépülésedben. Bejelentkezhetsz bőrápolási tanácsadásra, modern kezelésinkre vagy egyéb kozmetikai szolgáltatásainkra! Várunk sok szeretettel a Szabó Imre Hair & Beauty budaörsi szalonjában!

Tóth Mónika

Kozmetikus – Szabó Imre Hair & Beauty Budaörs

JELENTKEZZ BE BUDAÖRSI SZABÓ IMRE SZALONUNKBA!

Telefonszám:

+36 70 324 0101

Cím:

2040 Budaörs, Felsőhatár utca 1