Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Kim Kardashian haj trendjei

Kim Kardashian haj trendjei

Kim Kardashian haj trendjei

Kim Kardashian haj trendjei

Kim Kardashian szinte mindenki számára ismert celeb. Sokan vitatják a tehetségét, azonban tény, hogy elkerülhetetlen személyiség. Szinte stílusikonná vált, feltűnő szettjeivel, megmozdulásaival, botrányos családjával pedig tesz érte, hogy folyamatosan a köztudatban maradjon. Karrierje kezdetén Paris Hilton stylistjaként ismerhette meg a nagyközönség, de igazán akkor vált ismertté mikor 2003-ban kiszivárgott Ray J-vel készített szexvideója. Ezután kezdtek családjával a Keep up with the Kardashians című valósághow forgatásába. Innen nem volt megállás, a reality olyan népszerűséget hozott számára, hogy mára már szinte nincs olyan üzleti ág melyben ne lenne befolyásos. Ezen kívül továbbra is trenddiktáló maradt minden tekintetben, ruhák, sminkek, és haj területén is. Az alábbi összeállításban átnézheted, melyek Kim Kardashian haj trendjei!

Természetes hullámok

 Kim Kardashian haj trendjei közül a legjellemzőbb a természetes hatású hullámos haj, melyet a választék helyének változtatásával variál. Örmény származásánál fogva természetes dús sötét hajával, és annak enyhe hullámosságával ez a legkönnyebben variálható haj számára. Ennek alkalmibb változatát méretesebb, egyenletesebb hullámokkal, és oldalválasztékkal hordja Kim. A laza hullámokat te is elkészítheted magadnak otthon könnyen, nincs másra szükséged, csak egy hajsütővarsa, és némi hajlakkra a frizura fixálásához.

Kim Kardashian haj trendjei

Konty

Az örökzöld konty is helyet kapott Kim Kardashien haj trendjei között. A sztár az elegáns hajviseletet nagyon jól összhangba helyezi a szettjeivel. Vörös szőnyeges megjelenésekhez, és utcai outfitekhez is megfelelően alakítja. Különböző variációkkal bolondítja meg a hajviseletet, fonással, lazán feljebb helyezve, vagy éppen választékkal a tarkójához közel.

Kim Kardashian hajtrendjei

 

Frufru

Szinte nehéz elhinni, hogy a mindig merész, polgárpukkasztó Kim kipróbálta, ezt a szende bájos hajviseletet, azonban a képek bizonyítják, hogy a szexi megjelenéshez ugyanúgy pluszt ad a csinos frufru. Ezt a hajviseletet egyenesre vasalt hajjal és hosszú sűrű frufruval viselte a celeb. A lenövésben lévő frufrut is ugyanúgy be lehet komponálni a frizurákba, nem kell csattokkal, és egyéb eszközökkel titkolni a lenövő hajat. Lásd Kimet aki enyhén felfogott hajához igazította a rövidebb tincseket.

Kim Kardashian haj trendjei

A félhosszú

Kim Kardashian haj trendjei között főleg a hosszabb frizurákkal találkozhatunk, ez a viselet azonban kivétel. A félhosszú viseletet hordta teljesen egyenesre vágva, Kleopátra fazonban, és lépcsőzetesen vágva is mely több volument kölcsönöz a hajnak. A választékokat elhelyezéseb ebben az esetben is hangsúlyos, a középen elválasztott típus merevebben keretezi az arcot, míg az oldalválaszték több finomságot kölcsönöz az arcnak. Próbáld ki te is az úgynevezett long bobot, mert idén hihetetlen hódító útra tért!

Kim Kardashian haj trendjei

 

Lófarok

Talán azt gondoltad, hogy a lófarok nem lehet izgalmas frizura, hiszen túl egyszerű, kevésbé variálható. Azonban, ha körülnézel Kim szettjei között azonnal megváltozik a véleményed, hiszen ebben az esetben is tökéletesen egészíti ki szettjeit ezzel a teljesen hétköznapi hajviselettel. Készíts izgalmas lófarkat, tupírozd kissé fel a hajad a fejtetőn majd lazán fogd össze a hajat, vagy a hajválasztékot helyezd középre, a lófarkat pedig szorosan tarkón kösd copfba!

Kim Kardashian haj trendjei

 

Szőke

Talán veled is előfordult már, hogy a híreket böngészve feltűnik egy cím, hogy egy olyan sztár váltott hirtelen hajszínt, akiről azt gondoltad, hogy ez biztosan nem állhat jól neki. Kim Kardashian haj trendjei közül a platina szőkévé válása pont ilyen volt, senki nem gondolta, hogy jól állna neki,  a végeredmény mégis hatásos lett. Korábban finomabb átmenetű mézszínű balayage ombre árnyalattal dobta fel megjelenését. A platina szőke frizurát félhosszú haján készíttette el, és egy kis wax-al, hajlakkal hátrasimította mely nagyon vagány összhatást kölcsönzött.

Kim Kardashian haj trendjei

Tetszenek Kim Kardashian haj trendjei? Szeretnél te is hasonlóan menő frizurát? Nézz körül fodrászati szolgáltatásaink között, ahol megtalálhatod a számodra megfelelőt! Ha pedig hajad egészségét szeretnéd megőrizni, akkor nézz körül webshopunkban!

Szeretnéd kipróbálni a platina szőke hajat? Válaszd webshopunkból az Ausztráliából származó Original Mineral Conquer Blonde Silver hamvasító sampont, mely megóvja a szőke hajat a fakóságtól, és sárgaságtól!

Szerző: Papp Flóra

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás