Kezdőoldal / Szolgáltatás / Hajgyógyászat – oxigénterápia

Hajgyógyászat – oxigénterápia

Napjainkban az emberek több mint a 90%-a valamilyen fejbőrproblémával küzd. A nem megfelelő termékek használata, a stresszes életmód, a helytelen táplálkozás, a káros környezeti hatások, a nagyvárosi élet vagy akár genetikai tényezők is kiválthatják ezeket a hajgyógyászati problémákat.

Oxigénterápiánk az immunrendszer erősítésén alapszik, aminek köszönhetően bármely hajas fejbőrprobléma esetén alkalmazható, és látványos eredményt garantál. A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. A hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátása révén új életre kapnak, megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul a szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Forradalmi, a hazai piacon egyedülálló kezelésünk lényege, hogy a fejbőr számára nélkülözhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat magasnyomású, orvosi oxigén segítségével a bőr legmélyebb rétegeibe, egészen a hajhagymák gyökeréig juttatjuk el.

Az oxigénterápiát azoknak ajánljuk, akik enyhébb vagy akár súlyosabb fejbőrproblémától szeretnének megszabadulni. A kezelés minden típusú hajgyógyászati problémára ideális megoldás, legyen szó akár hajhullásról, zsíros vagy száraz fejbőrről, korpásodásról, irritációról. Ezen felül az oxigénterápia azoknak is megoldást nyújt, akik hajnövekedésüket szeretnék serkenteni, vagy az elgyengült, fakóvá vált hajszálakat szeretnék új életre kelteni.

Tudj meg többet oxigénterápia kezelésünkről, mely a legtöbb fejbőrproblémára és a hajhullásra is hosszú távú megoldást ígér!

Tudj meg többet oxigénkezelésünkről, mely segít a gyors és látványos hajnövekedésben!

Tudj meg többet oxigénterápia kezelésünkről, mely segít a kopaszodás hatékony kezelésében!

Otthoni hajápolás az oxigénterápiás kezelés kiegészítésére és felerősítésére

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápia kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás