Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Legyél a saját fodrászod – hajápolási és styling fodrászati tanácsadás Szabó Balázsnál

Legyél a saját fodrászod – hajápolási és styling fodrászati tanácsadás Szabó Balázsnál

Legyél a saját fodrászod - hajápolási és styling fodrászati tanácsadás Szabó Balázsnál

Legyél a saját fodrászod – hajápolási és styling fodrászati tanácsadás Szabó Balázsnál

Legyél a saját fodrászod – vegyél részt Szabó Balázs hajápolási és styling fodrászati tanácsadás programján! Mindig is csodáltad, ahogy a fodrászod szinte láthatatlan és precíz mozdulatokkal készítette el a hajad? Közben pedig arra vágytál, hogy bárcsak te magad is hasonlóan elrendezhetnéd frizurád? Próbáltad leutánozni a szárítási mozdulatokat, de nem volt meg a megfelelő eszközöd és terméked?

Fodrász szakemberünk, Szabó Balázs segít megtalálni a hozzád legjobban illő frizurát, hajápolási tippeket ad, és elárulja neked frizurád elkészítésének fortélyait. Távozz szalonunkból felfrissült hajhajszerkezettel, új frizurával és tudással, hogy te magad lehess saját fodrászod! 

A CSOMAG TARTALMA

HAJDIAGNÓZIS


Ahhoz, hogy fodrászaink 100%-osan tudják, hogy milyen termékeket is kell használni más-más személyek esetében, elengedhetetlen a hajdiagnózis felállítása. Ez esetben fodrászaink mikrokamerával megnézik a vendég hajszálait, fejbőrét és el is beszélgetnek vele arról, hogy hol dolgozik, hogyan étkezik, mennyi időt tölt napon, milyen szerek érik a haját. 

HAJREGENERÁLÁS


A hajszerkezet regenerálására és ápolására más-más termékeket kell alkalmazni, attól függően, hogy milyen típusú a vendég haja és fejbőre. A Natulique és az Oxygeni Hair termékek között rengeteg problémára célzottan találhatjuk meg a megfelelő termékeket, amelyek közül fodrászunk kiválasztja a számunkra legmegfelelőbbet.

HAJVÁGÁS


Szabó Balázs fodrászunk az aktuális trendből merítve, arcod és hajad adottságait figyelembe véve tesz ajánlást, hogy milyen forma és hossz lenne a legmegfelelőbb számodraA konzultációt követően profi fodrászunk elkészíti számodra a tökéletes frizurát.

STYLING


Hogy ne csak a szalonból kijövet legyél elégedett a frizuráddal, hanem nap mint nap ugyanolyan örömmel töltsön el, fodrászunk otthon is elkészíthető styling technikákkal véglegesíti frizurádat. A styling segít, hogy az arc legszebb részeit mégjobban kiemeljük, és a számunkra legelőnyösebbé formáljuk frizuránkat.

TANÁCSADÁS


Szabó Balázs fodrászati tanácsokat nyújt számodra, hogy a mindennapokban is ki tudd hozni frizurádból a maximumot. Nemcsak arra vonatkozóan lát el hasznos tanácsokkal, hogy hogyan ápold és formázd hajadat, de exkluzív professzionális termékeink otthoni hajápolói közül is javasolni fogja a számodra legmegfelelőbbet, hogy hajad egészséges és életteli maradjon.

HAJREGENERÁLÓ KEZELÉSEK MINDEN HAJ-, FEJBŐRTÍPUS ÉS HAJPROBLÉMA SZÁMÁRA

A Legyél a saját fodrászod szépségcsomagban minden haj-, fejbőrtípusnak és hajproblémának megfelelő speciális hajregeneráló kezeléseink közül választhatsz.A szépségcsomag ára tartalmazza hajregeneráló alapkezeléseinket. Feláras speciális kezeléseink közül is választhatsz.

VÁLASSZ KEZELÉST HAJPROBLÉMÁD SZERINT!

Száraz, töredezett, igénybe vett és fénytelen a hajad? Vékony szálú és lelapul? Szőkített, festett és roncsolt a hajad? Nehezen kezelhető? Netán hajhullással, fejbőrzsírosodással, esetleg korpásodással küzdesz? Tükörsima, fénylő hajra vágysz? Vagy csupán egy feltöltő mélytisztító kezeléssel szeretnéd újraéleszteni hajad?

Lépj kapcsolatba szakembereinkkel, foglalj időpontot, és tudd meg tőlük, mitől válhat szebbé, egészségesebbé és élettelibbé hajad:

[/vc_column]

Szabó Balázs:

“Mielőtt kilépsz a szalon ajtaján, még utoljára visszanézel a tükörbe megcsodálva a frissen elkészített frizurádat. Ragyogsz, hiszen ritkán érzed koronádnak a hajadat. Jó belesimítani a fodrászod által használt anyagok miatt, lebben a könnyedségtől és minden hajszálad úgy áll, ahogy a fodrászod kitalálta.

Aztán eljön az első hajmosás ideje és arra vágysz,  bárcsak emlékeznél a trükkökre, le tudnád utánozni azokat  a mozdulatokat, melyek a fodrászod munkája során olyan könnyűnek tűnnek.

Tudnád hogyan tartsd a fejed, milyen eszközöket  használj és hogyan a hajad formázásánál és milyen további variációkat tudsz  még kihozni frizurádból.

Valaki elmondaná, hogy milyen hajkefét kellett volna már réges-régen megvenned és valaki segítene abban is, hogy melyik anyagot kell beszerezned és optimálisan használnod ahhoz, hogy újra  szép fényes és könnyű legyen a hajad.”

A Legyél a saját fodrászod – fodrászati tanácsadás Szabó Balázsnál csomag ára: 30.000 Ft (90 perc) 

Jó hangulat, kiemelt figyelem, regenerálódás a hajnak és a léleknek – ez az amit kínálunk. Mi tudjuk, hogy minden Nőnek vannak olyan fejezetek az életében, amikor a külsővel való megújulás által tud csak feltöltődni. Ha te is tudod, milyen lényeges eleme a megjelenésnek a frizura és nem random próbálkozások szülte elégedetlenségre vágysz, hanem szakértői segítségre, jelentkezz be! Legyél velünk stílusos! Segítünk megtalálni a hozzád illő frizurát, így úgy leszel divatos, hogy az jól is áll!

Akik már kipróbálták Szabó Balázs fodrászati tanácsadás csomagját

“Régóta csodáltam Szabó Balázs munkáját, de nekem sosem sikerült olyan mesterien elkészítenem a hajam, mint neki a szalonban. Ezért jelentkeztem hozzá styling tanácsadásra és minden percét élveztem. Az oktatás alatt láttam, Balázs mennyire odavan a munkájáért és igazi szakértelemmel rendelkezik.”- Dóra

“Göndör hajam van, amit nagyon nehéz vágni is és formázni is. Ezért úgy döntöttem, kikérem Balázs véleményét, hogyan is állhatna legjobban a frizurám. Megbeszéltük, milyen formázót kellene használnom és milyen technikával szárítsam otthon hajam, hogy tényleg jól nézzen ki.”- Edina

Legyél saját fodrászod! A  hajápolási és styling fodrászati tanácsadás Szabó Balázsnál igazi élmény lesz számodra és nem mellesleg szuper és egészséges frizurával távozhatsz szalonunkból. Jelentkezz be!

Ha szeretnéd meglepni kedvesed vagy szeretted is egy exkluzív fodrászati szépségcsomaggal, válassz egyedi ajándékutalványaink közül. Ajándékozz exkluzív fodrászati szolgáltatást, professzionális hajápoló és -regeneráló termékeket, és tedd boldoggá szerettedet! Válassz ajándékutalványaink közül ITT

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás