• fodrász oktatások

Szenvedélyességedben és tudásodban rejlik az igazi erőd!

Szabó Imre Hair & Beauty, a Natulique Hungary és az Oxygeni Hair & Skin tanulási, fejlődési lehetőséget kínál az innovatív, progresszív gondolkodású fodrász szakemberek számára. Fodrász oktatások rendszerünket úgy építettük fel, hogy minden szakember, legyen az fodrász tanuló, végzős fodrász vagy többéves tapasztalattal rendelkező szakember, megtalálja a számára legmegfelelőbb tanulási és továbbképzési lehetőséget. Segítünk megtalálni az álomképzésed!

szi oktatás 3

Tanulj!

szi oktatás1

Fejlődj!

szi oktatás 2

Légy sikeres!

Célunk, hogy megismertessük a fodrászipar jövőjét jelentő fenntartható, kemikáliamentes hajápolást a leginnovatívabb, tudatos szakemberekkel, miközben valós gyakorlati tudást és folyamatos továbbképzéseket nyújtunk az aktuális trendekből és legújabb technikákból. A gyakorlati oktatáson alapuló oktatási rendszerünket úgy építettük fel, hogy minden szakember, legyen az fodrász tanuló, végzős fodrász vagy többéves tapasztalattal rendelkező szakember, megtalálja a számára legmegfelelőbb gyakorlati képzési és továbbképzési lehetőséget. Segítünk megtalálni az álomképzésed!

Támogatunk karriered sikerességében!

Járj te is a szakma élén. Csatlakozz a fodrászipar fenntartható & egészségorientált mozgalmához!

oktatas3
barber
oktatas4

Egyéni intenzív képzések

Ha szeretnéd, hogy oktató fodrászunk teljes figyelme a tied legyen, rugalmasabb időbeosztásban szeretnél tovább tanulni és jobban kedveled az egyéni oktatásokat, illetve egy speciális területen szeretnéd tudásod bővíteni, jelentkezz 1 to 1, azaz egyszemélyes képzéseinkre. Az oktatás időpontjait szabadon választhatod meg oktató fodrászoddal egyeztetve, illetve jelezheted fodrászodnak, hogy mi az, amiben jobban el szeretnél mélyülni, melyek a hiányosságaid vagy milyen típusú modelleket kedvelnél inkább az oktatás során.

egyeni1

Ezt a képzést Neked ajánljuk, ha szeretnéd a szakmai tudásod a Color Expert szakértők szintjére emelni, és a hajszíntervezéstől kezdve a legnépszerűbb technikákig mindent profin csinálni. Intenzív tanfolyamunk időtartama 2 hét.

egyeni2

Válj profivá a trend hajvágások terén! A fodrász oktatás keretein belül megismerheted a legfrissebb hajvágás trendeket, az elrontott hajvágások javításának technikáját, valamint a modern igényeknek megfelelő organikus hajregeneráló kezeléseket.

egyeni3

Vegyél részt 8 vagy 12 alkalmas Intenzív fodrász továbbképzésünkön, ha szeretnéd magasabb szintre emelni szakmai tudásod, és szeretnél prémium szolgáltatásokat nyújtani vendégeidnek!

Folyamatos támogatással, hosszabb időn keresztül szeretnél gyakorlati tapasztalatot szerezni?

INGYENES FODRÁSZ OKTATÁS

FODRÁSZ TANULÓKNAK ÉS VÉGZETT FODRÁSZOKNAK

szi oktatás 4

Csoportos képzéseink

KÜLÖNLEGES MELÍRTECHNIKÁK

Teljeskörű hajfestés képzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy végzős tanulók számára, akik szeretnék megismerni az egyedülálló és piacvezető Natulique termékpalettát, amely az organikus hatóanyagokon alapuló kíméletes tartós hajfestést, az egészségtudatos hajformázást hirdeti.

BARBER KÉPZÉS

Barber képzésünk során megismerheted a legfrissebb hajvágási technikákat és az aktuális férfi barber trendeket, valamint a Natulique Natúr Férfi hajfestékeket, amelyek 100%-ban SLS-, parabén- és ammóniamentesek. A Natulique az egészségtudatos hajápolást és hajformázást hirdeti.

Hajgyógyászati oktatás

 A hajgyógyászati képzés során a szakemberek el tudnak sajátítani minden alapismeretet, amely szükséges a diagnózis és az oxigénterápia elvégzéséhez, emellett pedig elsajátíthatják a hajgyógyászat alapismereteit és elkezdhetik végezni a kezelést.

Képzésünk elméleti és gyakorlati modulból és továbbképzésekből áll.

Elméleti oktatás online formában – Bevezetés a hajgyógyászatba, Oxigénterápia kezelési protokoll, Oxygeni Hair termékek, Bőrgyógyászat, Táplálkozás és életmód, Diéták

Gyakorlati képzés személyes részvétellel – Diagnózis felállítása, hajgyógyászat a gyakorlatban, oxigénterápia eredmények

Amennyiben az oktatással kapcsolatos kérdésed lenne keress minket az alábbi elérhetőségek bármelyikén bizalommal!

Pest: +36 70 635 2235

Buda: +36 70 635 2226

Újbuda:+36 70 616 3333

pest@szaboimre.hu

buda@szaboimre.hu

Szabó Imre mesterfodrász elkötelezte magát a kemikáliamentes, valamint csökkentett kemikáliatartalmú hajfestékek és hajápolási termékek mellett! Csatlakozz Te is a fenntartható szalon mozgalomhoz!

A NATULIQUE márka egyik fontos előnye a többi manufaktúrával szemben, hogy biztonságos és megbízható környezetben fejleszti rendkívül hatékony organikus termékeit. Dánia a világ első országa, amely környezetvédelmi jogszabályt vezetett be, így úttörő szerepet vállal a környezetbarát és fenntartható gyártásban.

szabó imre