Ha szenvedéllyel csinálod a hajvágást, hajfestés és a stílusos frizurák elkészítését, akkor itt a lehetőség, hogy csatlakozz hozzánk! Ha szeretnéd megtanulni a hajgyógyászatot, a kemikáliamentes termékek használatát és szeretnél prémium márkákkal dolgozni, jelentkezz a Szabó Imre szalonok fodrászai közé.

Cégünk büszkén működtet három kiváló budapesti szalont, ahol a legújabb trendeket követve és a legmagasabb minőségben várjuk a vendégeket. Emellett különösen izgalmas hírrel szolgálunk: hamarosan megnyílik új, 200 négyzetméteres luxus szalonunk is, amelynek nyitása nyárra várható. Új szalonunkba maximumon kamatoztathatod kreativitásodat és tehetségedet.

Keresünk tapasztalt fodrászokat, akik rendelkeznek megfelelő végzettséggel és szakmai gyakorlattal, akár vendégkörrel akár vendégkör nélkül.

Miért érdemes csatlakozni a Szabó Imre szalonok csapatához?
Nos, egyrészt egy elismert és híres fodrász brand részese lehetsz, amely az ügyfelek számára kifogástalan szolgáltatást és stílusos frizurákat kínál. Másrészt lehetőséged lesz folyamatosan fejlődni és tanulni a legújabb trendekről és technikákról, mivel folyamatosan továbbképzéseket és workshopokat szervezünk a szakmai fejlődésed érdekében.

ALKALMAZOTTI MUNKAVISZONY

TAPASZTALT FODRÁSZOK RÉSZÉRE

→ bejelentett, alkalmazotti munkaviszony
→ piacképes, kiemelkedő kondíciók
→ lehetőség magyar és nemzetközi oktatókarrierre

Jelentkezés:
hello@oxygenihair.hu

Luxus szalonjainkban lehetőséged van oktatókarriert építeni, akár nemzetközi szinten is. Az elkötelezettségünk az állandó fejlődésre és az új kihívások elfogadására ösztönöz bennünket. Ezért lehetőséget biztosítunk szakembereink számára, hogy továbbfejlesszék képességeiket és tudásukat. Azok a fodrászok, akik kiemelkednek munkájukkal és elkötelezettségükkel, szakmai tapasztalatukat és kreativitásukat is megoszthatják a következő generációkkal.

A Szabó Imre szalonokban nem csak a fodrászati területen szeretnénk kiemelkedő szolgáltatást nyújtani, hanem fontosnak tartjuk a hajgyógyászati oktatást és tudást is. A szalonokban lehetőséged van megszerezni a szükséges ismereteket és készségeket a fejbőrproblémák kezelésére profi módon.

Az Oxygeni és Natulique márkák kiemelkednek a természetes összetevők és a hajszépség elősegítésére szolgáló innovatív megoldások terén. Márkanagykövetként részt vehetsz a termékek bemutatásában és promóciójában, valamint segíthetsz abban, hogy ezek a kiváló minőségű márkák még nagyobb ismertségre és népszerűségre tegyenek szert a fodrászati közösségben.

HOVA KERESÜNK SZAKEMBEREKET?

Szabó Imre Hair & Beauty Buda

Budapest, Krisztina krt. 45, 1013

Szabó Imre Hair & Beauty Pest

Budapest, Belgrád rkp. 26, 1056

Szabó Imre Hair & Beauty Újbuda

Budapest, Alíz utca 6/b, 1117

Szabó Imre Hair & Beauty Budaörs

2040 Budaörs, Felsőhatár utca 1.

Nálunk fodrászként mindig tanulni és fejlődni fogsz!

A Szabó Imre szalonokban dolgozó fodrászok mindig tanulnak és fejlődnek. Rengeteg oktatást szervezünk fodrászainknak, hogy mindenben tapasztaltak és felkészültek legyenek. Mivel számunkra nagyon fontos, hogy vendégeink maximálisan elégedettek legyenek. Tanulóink fejlesztésére kifejezetten oda figyelünk és rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látják őket el oktatóink és Szabó Imre mesterfodrász úr is.

Szeretnél csapatunk tagja lenni? Jelentkezz hozzánk!

hello@oxygenihair.hu

Miért válassz minket?

Folyamatos fejlődés és újdonságok

A folyamatos innovációnak köszönhetően állandóan naprakész lehetsz a legújabb trendekből, technikákból, te lehetsz az első, aki az országban megismerkedik a legújabb és legtrendibb hajszínekkel, festési technikákkal, vágásokkal.

40 éves szakmai múlt

Szalonjainkban már évtizedek óta oktatjuk a jövő tehetséges fodrászait. Szabó Imre mester kezei között már számtalan, mára világhírűvé vált szakember nőtt fel, akik világ számos pontján bizonyítják a mai napig, hogy minden a jó alapokon múlik!

Prémium minőség

4 gyönyörű, exkluzív szalonunkban kizárólag professzionális anyagokkal és gépekkel dolgozunk, ha nálunk dolgozol. Szalonjainkban lehetőséged van arra, hogy márkanagykövetként is tevékenykedj Oxygeni és Natulique márkák számára. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy közelebbről megismerd ezeket a kiváló minőségű termékeket és elhivatottan képviseld őket a fodrászati iparban.

Oktatókarrier

Fodrászoktatóvá válva a Szabó Imre szalonokban hozzájárulhatsz a szakma fejlődéséhez és elősegítheted más fodrászok szakmai növekedését. Ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a tudásodat megossz másokkal és inspiráló módon befolyásold a fodrászat jövőjét.

JELENTKEZÉS

hello@oxygenihair.hu