Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Előkelőségek hajtrendjei

Előkelőségek hajtrendjei

Előkelőségek hajtrendjei

Az európai királyi családok eseményeiről, cselekedeteiről folyamatosan értesülhetünk és nem túlzás azt mondani, hogy az egész világ figyeli őket. Mindannyian várjuk, hogy mikor, milyen ügy érdekében lépnek fel. Ugyanakkor nemcsak a tetteik határozzák meg őket, hanem a családdal való viszonyuk, illetve a megjelenésük is.  A közszereplések alkalmával gondosan oda kell figyeljenek a frizurájuk formázására is. A különböző királyi családok hajtrendek tekintetében is igyekeznek követni a divatot, ugyanakkor ügyelnek arra, hogy mindig az etikett szabályrendszerén belül maradjanak. Tehát ötvözik az elegáns, trendi újdonságokat az örök stílusú fazonokkal.

Diana walesi hercegné

Vagy, ahogy a legtöbben ismerik az 1981-es, Károly herceggel való házassága óta: Diana hercegné. Először a királyi családba való bekerülése miatt került kifejezetten nagy reflektorfénybe. Ezek után az önzetlenségével, kitartó munkájával hívta fel magára a figyelmet. Ennek köszönhetően vált sok nő számára példaképpé, akár munkásságát, öltözködését vagy hajviseletét tekintve. Habár egy ideig vállig érő haja volt a hercegnének, egy fotózás alkalmával Sam McKnight fodrász tanácsára levágatta, ezzel ikonikussá téve a rövid hajat, amiről mindenki felismerhette. Leggyakrabban kiengedve, beszárítva hordta kedvenc frizuráját.

Katalin cambridge-i hercegné

Katalin hercegné, Vilmos herceg felesége az egyik legközismertebb személy a királyi családban. Ő az, aki gondolkodásával, megjelenésével valami olyat generál a királyi családban, amit Diana óta eddig senki. Közvetlenségével, eleganciájával szintén több ezer nő példaképe, ezért fontos, hogy a megjelenése is példaértékű legyen. A hajviseletét tekintve a hétköznapokban az egyszerű, kiengedett formát választja, néha megbolondítja egy-egy nagyobb hullámmal. Ugyanakkor, ha egy eseményre hivatalos, szívesen visel letisztult kontyot kalappal vagy kalap nélkül, attól függően, hogy a rendezvényen milyet etikett szabályokat ír elő.

Meghan sussexi hercegné

Az amerikai származású Meghan Markle-nek, a brit királyi család új tagjának is figyelmesen követnie kell az előírásokat megjelenés tekintetében. Az állandóan mosolygó előkelőség a nyilvános megjelenések alkalmával kifogástalan, könnyed sminkkel és letisztult hajviselettel mutatkozik. Kate Middleton-hoz hasonlóan a hétköznapokban leginkább kiengedve hordja a haját. Ő is szereti azonban megbolondítani egy enyhe hullámmal, ha egy kicsit különlegesebb formára vágyik. Vagy egy színes kalappal, ami kiegészíti az aznapi öltözékét. Ritkábban, azonban előfordul, hogy ő is laza kontyba, vagy elegáns copfba fogva viseli frizuráját.

Letícia spanyol királyné

Letícia, VI. Fülöp spanyol király felesége az első nem nemesi származású, és 1879 óta az első spanyol földön született spanyol királyné. A királyné igyekszik karitatív tevékenységein túlmutatóan megjelenésével is példát mutatni az emberek számára. Az évek során szerette váltogatni a hajhosszúságát, és hol hosszú göndör fürtökkel láthattuk megjelenni, hol pedig egyenes rövid frizurával. Jelesebb események alkalmával szívesen hord ő is eleganciát sugárzó kontyokat, amik nem túldíszítettek, hanem egyszerűségükben megnyerőek és előkelőek.

Matild belga királyné

Matild, Fülöp belga király felesége, az első Belgiumban született belga királyné. A királyné gondoskodó, odaadó magatartását 4 gyermeke példázza igazán, akikre nagy figyelmet szentel és ez a viselkedés tiszteletet vált ki az emberekből iránta. Leggyakrabban rövid frizurával láthatjuk megjelenni, vagy könnyed konttyal. Kedveli az élénk színeket, ezért olykor öltözékéhez illő kalappal ékesíti szőke fürtjeit. Általában a letisztultság és az elegancia jegyében jelenik meg a különféle rendezvények alkalmával.

Mária dán királyi hercegnő

Mária, Frigyes dán királyi herceg felesége, és 4 gyermek boldog édesanyja. Mielőtt a királyi család tagjává vált volna, angol nyelvet tanított Európa szerte. Most hogy számos előírást szükséges betartania, igyekszik figyelni a megjelenésére és mind a frizurája illetve ruhái tekintetében a legjobban illő módon kinézni. Gyakran választja az egyszerű kiengedett formákat, vagy a könnyed kontyokat magukban. Azonban szívesen visel színben illő kalapot az öltözékéhez, így érve el egy igazán előkelő stílust.

Mette – Marit norvég koronahercegnő

Mette-Marit, Haakon koronaherceg, a norvég trón hivatalos örökösének felesége. A koronahercegnő hátrányos helyzetű múlttal rendelkezik, azonban ez nem akadályozta meg a humanitárius és művészeti projektek, valamint a hivatalos és hazai látogatásokon való részvételben. Megjelenését tekintve szereti göndör hullámokkal megbolondítani kiengedett frizuráját, vagy akár díszek nélküli kontyban hordani. Amennyiben hajdíszt visel, akkor a kiegészítő dominál, ilyenkor a fürtjei naturális, letisztult formát öltenek.

Charlène monacói hercegné

Charléne egy dél-afrikai úszónő, egy igazi olimpikon és egyben Monaco hercegnéje.  II. Albert monacói herceggel kötött házassága révén a Grimaldi-ház tagja. A hercegné boldog anyákhoz illő életet él, hiszen pár éve megszülettek várva várt ikergyermekeik. Charléne megjelenését tekintve le sem tagadhatná sportoló múltját, kecses idomait igyekszik az etikettnek megfelelő kosztümökbe bujtatni. Frizurája az évek során főleg rövid stílusok jegyében voltak láthatóak. A szőke tincseit előszeretettel hordja egyenesen, vagy göndör formákban is.

Látszik tehát, hogy a királyi családok hajtrendek tekintetében is példát tudnak mutatni az embereknek. A hétköznapokra egyszerű, könnyen kezelhető frizurát választanak, ugyanakkor a különböző eseményekre megadják a módját a megjelenésnek. Igyekeznek a frizurájuk egyszerűségével elérni az elegáns, csinos hatást.

Az előkelőségek pompás frizurájának hátterében az egészséges és ápolt haj áll. Fontos odafigyelnünk hajszálaink tökéletes kezelésére, ezért az igényeinek legmegfelelőbb termékeket szükséges kiválasztanunk. Amennyiben Te is professzionális ellátásban szeretnéd részesíteni fürtjeidet, válaszd a Natulique Intensive Hair Mask termékét. Az intenzív hajpakolás segítségével 100%-ban természetes hatóanyagokkal gondoskodhatsz hajad egészségéről és természetes fényéről.

Ha neked is megtetszett az elegancia és mindaz az emelkedett stílus, amit az előkelőségek igyekeznek frizuráikkal képviselni, akkor lesd el trükkjeiket és hozd ki hajadból a maximumot! Jelentkezz be oxigénterápiás kezelésre, hogy hajad új életre keljen, dúsabb és még fényesebb legyen!

Szerző: Apari Gréta

Related Posts

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás