Kezdőoldal / Csomag / Vellner Olivér

Vellner Olivér

Vellner Olivér
 STYLIST / HAJGYÓGYÁSZ/ BARBER

Vellner Olivér vagyok, a pesti szalon stylist fodrásza, barbere és hajgyógyásza.

A szüleim már gyerekkoromban is mondták,hogy tovább fogom vinni a fodrászatot, ugyanis egy fodrász dinasztiából származom.

Nagyapám mesterfodrász volt aki kezdetben a mentorom is. Eleinte a szakmai motivációmat abból merítettem, hogy rengeteg elrontott hajat láttam nap mint nap, és ezeken szerettem volna változtatni.

Azt vallom, hogy az embereknek a hajuk a koronájuk, az egyik legszebb ékszerük amit folyamatos pompában szeretnék tartani. Jelenleg Szabó Imre az az ember, akitől rengeteget tudok tanulni és inspirálódni. Nagyon szerencsésnek gondolom magam, hogy részese lehetek ennek a szalonnak.

Törekszem,hogy minél több technikát tudjak elsajátítani és alkalmazni maximális szinten, minden képzésen részt veszek, melyre ebben a szalonban folyamatosan lehetőségem nyílik. Eleinte barberként kezdtem a pályafutásom, majd Szabó Imre mesterfodrásztól tanulhattam a női hajvágást és festést, amit nagyon megszerettem.

Az elmúlt években pedig hajgyógyászatot tanultam ami teljessé tette az ismereteimet. Fontos volt számomra, hogy tudjak segíteni azoknak a vendégeknek akiknek valamilyen hajgyógyászati problémájuk van. Hajgyógyászként a fejbőr és haj állapotától függően látványos és hosszú távú eredményeket tudok elérni az oxigénterápia és a megfelelő hajápolási rutin kialakításával.

Célom, hogy gyönyörű és egészséges frizurával, elégedetten és mosolyogva lépj ki a szalonból!

Nekem nincsenek vendégeim csak barátaim 🙂

Várlak sok szeretettel!

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás