Kezdőoldal / Csomag / Váczi Krisztián

Váczi Krisztián

Váczi Krisztián
TOP STYLIST FODRÁSZ, BARBER, HAJGYÓGYÁSZ

Végzős fodrász tanulókét kezdtem a pályafutásom a Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalonjában. Már gyermekkoromtól kezdve érdekelt a fodrászat, főleg a borbély szakma, a borotválás, a tökéletes átmenetek készítése a férfi hajakba. Ahogy elkezdtem az iskolát és egyre többet tanultam, a női hajvágások és festési trendek is kedvenceim közé kerültek, ma már elégedett vendégeim százait szépítem a Szabó Imre Szalonok fodrászaként.

A folyamatos fejlődés híve vagyok, ezért képzem magam rendszeresen tovább a legaktuálisabb fodrász trendekkel kapcsolatban. A legnépszerűbb továbbképzéseken, bemutatókon folyamatosan jelen vagyok, hogy a legújabb vágási és festési divattal kápráztathassam el a vendégeket.

Vendégeim elégedettsége mellett fontos mesterem, Szabó Imre visszajelzése, akinek folyamatos támogatásával büszkén viselem a Szabó Imre Hair & Beauty feliratot.

Rengeteg otthon elvégezhető és professzionális fejbőrápoló kezelésről hallottam már, melyek némelyike hatásos, de sokszor csalódnak a felhasználók. Az oxigénterápia minden egyes kezelése után jól láthatóak és érezhetőek az eredmények. Különböző haj és fejbőr problémákkal keresnek meg vendégeim a hajhullástól az ekcémáig. Fordulj hozzám te is bizalommal, ha hasonló problémával küzdesz!

Várlak szeretettel pesti szalonunkban!

Ízelítő Váczi Krisztián saját munkáiból
váczi krisztián

Barber oktatás

“Szeretnéd megismerni és megtanulni a legújabb férfi hajvágási trendeket? Szakmánkat mozgató fizikai, kémiai ismeretek szükségesek ahhoz, hogy bármilyen kihívással megbirkózzunk. Legyen az a fej formáinak értelmezése, a hajvágás geometriája, vagy bármilyen vegyi folyamat. Így az aktuális trend vagy klasszikus fazonok kialakítása sem okoz majd nehézséget számodra. Várlak tanfolyamomon, ahol a negyedik hét végére egy magabiztos, önállóan fejlődni képes szakemberré válhatsz!”

váczi krisztián

Oxigénterápiás kezelés

“Nem volt olyan alkalom, hogy az oxigénterápiás kezelésünk ne eredményezte volna a probléma megszűnését. Persze ehhez az is kell, hogy a vendég komolyan vegye a terápiát és ő maga is mindent megtegyen annak érdekében, hogy fejbőre újra egészséges legyen, ezért minden esetben egy előzetes konzultációt, majd a kezelés után is részletes információt adok, mire kell figyelni.

Már maga a nagy dózisú oxigén is jó hatással van a hajhagymák fejlődésére, a vitaminkoktél, amit ezzel a sejtekbe juttathatunk pedig kiemelkedően fontos anyagokkal járul hozzá mind a bőr, mind a hajhagymák megfelelő működéséhez. Mindig izgatottan várom vendégeim tapasztalatait és figyelem fejbőrük állapotának javulását, hajhullásuk megszűnését és azt, milyen egészséges és élettel teli lesz frizurájuk.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás