Kezdőoldal / Csomag / Szigeti Regina

Szigeti Regina

Szigeti Regina
STYLIST FODRÁSZ, HAJGYÓGYÁSZ

Már kislányként elkezdett érdekelni a fodrászkodás, amit több kevesebb sikerrel családtagjaimon is kipróbáltam. A vágy, hogy fodrász legyek, felnőttként is visszatért az életembe. Így hát érettségi és egy más irányú szakmai képzés után belevágtam a fodrász szakma megtanulásába.

Gyakorlatomat a Szabó Imre Hair&Beauty Szalonban kezdtem, ahol Szabó Imre mesterfodrász és más profi fodrászok mellett tanulhattam. Belevetettem magam a festések, ombre, balayage-ok, vágások, hajgyógyászat világába és végzett fodrászként is itt folytattam a szakmában való elmélyülésemet. Mint az élet minden területén, ebben a szakmában is fontos a folyamatos tanulásra való készség megőrzése, ezért célom, hogy továbbra is képezzem magam, elsajátítsam a legújabb technikákat és fejlesszem tudásom.

Fontos számomra, hogy vendégeim elégedetten és boldogan távozzanak tőlem, hogy hajukban ne problémát lássanak, hanem lehetőséget. Ehhez fontos, hogy maximális figyelmet kapjon hajuk és fejbőrük is, melyben egy fantasztikus hajgyógyászati újítás, az oxigénterápia segít a vendégeknek, hogy hajszálaik ne csak kívül, hanem már a fejbőr alatt is kezelve, ápolva, táplálva legyenek.

Keress bátran ha szépülni vágysz vagy fejbőr problémádra keresed a megoldást!

Ízelítő Szigeti Regina saját munkáiból
szigeti regina
Kedvenc termékem

“Az egyik kedvenc Oxygeni Hair termékem a Sensitive Mask. A maszk a fejbőrt és hajszálakat táplálja egy lépésben, épp ezért szoktam ajánlani azoknak a vendégeimnek, akiknek gyulladt, irritált, zsíros fejbőrük van. A maszk búzaprotein tartalmának köszönhetően segíti a keratinhiányos, sérült haj regenerálását, használata rendkívül látványos. Zsíros fejbőrrel és hajjal küzdő vendégeimnek otthoni hajápoláshoz a Mélytisztító detox sampon és pakolás csomagot szoktam ajánlani, aminek segítségével a fejbőr újra eléri a normál faggyútermelést. A csomag és az oxigénterápiás kezelés együttes alkalmazása újra ragyogó frizurát eredményez!”

szigeti regina
Oxigénterápiás kezelés

“Az oxigénterápiás kezelésnek köszönhetően vendégeimnek újra gyönyörű és egészséges hajkoronát tudok varázsolni. A kezelés ugyanis segít, hogy a fejbőr újra egészséges legyen, hozzájárul a hajhagymák erősödésében, így könnyebben elindul a haj növekedése. Az oxigénterápia hosszú távú, látványos javulást ígér a különböző fejbőr problémák esetén. Épp ezért ajánlom mindenkinek, aki akár ekcémával, pikkelysömörrel, száraz vagy zsíros fejbőrrel küzd, de remek megoldás nyújt hajdúsításra vagy hajnövesztésre is!”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás