Kezdőoldal / Csomag / Szabó Balázs

Szabó Balázs

Szabó Balázs
MASTER STYLIST FODRÁSZ, OKTATÓ FODRÁSZ

Balázs szalonjaink oktatási és karrier program vezetőjeként sok szeretettel várja a tanulni és fejlődni vágyó fodrászokat és természetesen új és régi vendégeit is!

“Megtanítom számodra, hogy minimális munkával elkészítsd a tökéletes frizurádat – ez több, mint 2 évtizedes pályafutásom mottója. Ennek motorja a stílus és a szakmaszerelem.

Ismerd meg hajad adottságaid, és fedezd fel a benne rejlő lehetőségeket. Eddigi pályám alatt ezerféle kihívással álltam szemben, és minden esetből a legjobbat igyekeztem kihozni. Mindig arra törekedtem, hogy megértessem a vendégekkel: nem lehet “erőszakkal” megoldani egy-egy hajproblémát – hiszen egy ilyen művelettel csak még többet árthatnak a hajuknak.

Minden haj más és más típusú, másfajta kezelést, másfajta termékeket és eszközöket, másfajta gondozást kíván. Ennek a megfelelő – és hajbarát! – megoldásnak a megfejtésében segítettem és segítem a mai napig a vendégeimet. Mindig örömmel tölt el, amikor látom, hogy ennek az igyekezetnek meg is van az eredménye: ha kímélik a hajat, az meg fogja hálálni, és persze vendég is elégedettebb!”

Ízelítő Szabó Balázs saját munkáiból
szabó balázs

Fodrász tanfolyamok

“Szeretnéd uralni a haj tömegét, formáját? A legújabb frizurákat is ugyanolyan tökéletesen szeretnéd vágni, mint a klasszikus gyöngyszemeket? Fodrász tanfolyamainkon megmutatjuk az iskolában tanultak és a hétköznapi munkák közötti összefüggéseket. Segítünk megerősíteni az alapokat, hogy a váratlan helyzeteket is kezelni tudd szakmai vagy akár kommunikációs téren is. Jelentkezz hozzánk te is, hogy úgy léphess fel, akár egy profi!”

szabó balázs

A göndör haj

“Göndör hajú vendégeim számára is könnyedén tudok rövid vagy akár hosszú frizurát készíteni. A göndör haj speciális hajápolási rutint igényel, így érdemes külön figyelmet szentelni a fürtöknek. Segítségemmel és tanácsaimmal magabiztosan hordhatod fürtjeidet, és garantáltan lenyűgözöd majd a környezetedet. Az évek során elsajátított, különleges vágási technikáknak köszönhetően a göndör haj specialistája lettem, így több göndör hajú hölgyet és urat is vendégeim között tudhatok.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás