Kezdőoldal / Csomag / Patonai Éva

Patonai Éva

Patonai Éva
TOP STYLIST FODRÁSZ, OMBRE ARTIST, HAJGYÓGYÁSZ
Mindig is érdekelt a szépségipar, szeretem a szép, aprólékos, precíz munkát. Szeretem a szakmám, amivel ki tudom élni a kreativitásomat, és bele tudom vinni a személyiségemet, akár ombre festésről, akár vágásról legyen szó!
Hajgyógyászként sikerült a szakma igazi rejtelmeivel is megismerkednem, így vendégeim frizuráit nem csak kívülről, hanem belülről is maximálisan tudom ápolni. Sokan nem tudják, de a különböző fejbőr és hajszerkezeti problémákat, melynek valamelyik formája tízből kilenc embert érintenek, legtöbbször a hajhagymák nem megfelelő vér és oxigén ellátása okozza.
Napról napra többet tanulok, a fejlődésemben sokat segített Szabó Imre mesterfodrász. Igyekszem mindig a maximumot nyújtani a vendégeimnek. Nagyon fontos számomra a vendégem saját egyénisége, arc karaktere és természetesen az ő elképzelése, kívánsága, hogy maximálisan elégedett legyen az eredménnyel.

Várlak szeretettel pesti szalonunkban!

Ízelítő Patonai Éva saját munkáiból
patonai évi

Kedvenc termékem

“A Detox sampon és a Sensitive hajmaszk csodát művel a vendégeim hajával, táplálja a hajszálakat, és pár használat után látszik, ahogy megtelnek a hajszálak élettel és megszűnik a zsíros fejbőr és haj hatása. Nagyon ajánlom az Oxygeni Hair Mélytisztító Detox Sampon és Pakolás csomagot minden vendégem számára, hiszen minden hajtípusra kiváló megoldást nyújt!”

patonai évi

Oxigénterápiás kezelés

“Sokan nem tudják, de a különböző fejbőr és hajszerkezeti problémákat, melynek valamelyik formája tízből kilenc embert érintenek, legtöbbször a hajhagymák nem megfelelő vér és oxigén ellátása okozza.

Az oxigénterápiás kezelésünk során a hajhagymák megfelelő oxigén-, vitamin- és ásványianyag ellátást kapnak, amely révén megerősödnek és sűrűsödnek a hajszálak, a fejbőr pedig megtisztul az évek során lerakódott szennyeződésektől, és visszanyeri megfelelő pH értékét.

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás