Kezdőoldal / Csomag / Kuvik Erika

Kuvik Erika

Kuvik Erika
STYLIST FODRÁSZ, HAJGYÓGYÁSZ

A Szabó Imre Hair & Beauty budai szalonjában dolgozom stylist fodrászként és hajgyógyászként. Kajtár Nóra mellett tanultam az elmúlt két évben technikusként, többek között neki és a mester úrnak, Szabó Imrének köszönhetem mindazt a tudást, amit elsajátítottam. Gyerekkorom óta érdekelt a szépségipar ezen ágazata és megtisztelőnek tartom, hogy itt dolgozhatok.

Már a kezdeteknél felkeltette az érdeklődésemet a hajgyógyászat. Azóta számos továbbképzésen vettem részt, melyek során elsajátíthattam azt a kellő tudást, ami által mára már jómagam is a hajgyógyászok csapatát erősíthetem.

Csodaszép festésekkel és pontos vágásokkal várom női-, férfi és gyermek vendégeimet! Emellett hajhullással vagy fejbőrproblémával küzdő vendégeimet is várom szeretettel oxigénterápiás kezelésünkre!

kuvik erika

Kedvenc termékem

“Az Oxygeni Hair Hajhullás elleni sampon és pakolás csomagot bátran ajánlom hajhullással küzdő vendégeimnek. Az alapcsomagot kifejezetten azzal a céllal állítottuk össze, hogy megszüntesse a hajhullást és vitaminokkal töltse fel a hajszálakat. A sampon lágy, méreganyagmentes, kíméletesen tisztító és ápoló hatású. A maszk pedig segíti a keratinhiányos, sérült haj regenerálódását. Az oxigénterápiás kezelés mellé tökéletes választás az otthoni hajápoláshoz! “

kuvik erika

Oxigénterápiás kezelés

“Ahhoz, hogy valakinek egészséges, dús, életteli haja legyen, a fejbőrének is annak kell lennie. Csakhogy a sok negatív lelki és környezeti hatás, illetve a kozmetikumokban található vegyianyagok miatt a fejbőr nagyon sok káros tényezőnek van kitéve. Azért kezdtem el hajgyógyászként dolgozni, mert nagyon sok esettel találkoztam, amikor vendégeim különféle fejbőrbetegségekkel küzdöttek vagy nagyon erősen hullt a hajuk, és tanácstalanul álltak a probléma előtt. Az oxigénterápia természetes hatóanyagokkal tölti fel a fejbőrt, aminek köszönhetően újra aktívan kezdenek el működni a hajhagymák. Örömmel tölt el látni az örömöt és megkönnyebbülést a vendégeim arcán, hogy van remény a problémáik orvoslására.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás