Kezdőoldal / Csomag / Juhász Mihály

Juhász Mihály

Juhász Mihály
STYLIST FODRÁSZ

Szerencsésnek tartom magam, hogy olyan szakmában dolgozhatok, amivel sok örömet szerezhetek a vendégeimnek, és ami engem is boldoggá tesz. Igyekszem munkám során folyamatosan a megfelelő hajápolásra vonatkozó tanácsokat adni mindenkinek, és tudatosan a legegyszerűbbnek tűnő munkát is életem legfontosabb kihívásaként élem meg. Ezzel is biztosítva, hogy minden nap jobb legyek. Maximalizmusomnak köszönhetően pedig elengedhetetlen számomra a folyamatos fejlődés és a tökéletességre való törekvés.

Várlak szeretettel budai szalonunkban!

Ízelítő Juhász Mihály saját munkáiból
juhász mihály

Adományozz hajat!

“Tudtad, hogy nálunk, a Szabó Imre Szalonokban a hajad nagy adomány lehet egy beteg gyerek számára? Mi, a szépségiparban dolgozók szinte “kötelességünknek” érezzük, hogy hozzájáruljunk a gyerekek parókáinak elkészítéséhez. Sajnos sokakat érintenek manapság olyan súlyos betegségek, amelyeknek gyógyításával együtt jár a hajhullás és a teljes hajvesztés. Szeretnénk a rászoruló gyerekek és szüleik számára reményt adni, hogy boldog és teljes életet élhessenek. Jelentkezz be te is hozzám, ha hosszú hajad levágatásában gondolkozol és cselekednél valami jót! A hajat felajánló vendégem számára ingyen készítek frizurát is!”

Szolgáltatásaim

“Várom férfi és női vendégeimet egyaránt budai szalonunkban. Hölgyek részére hajvágást és balayage festést is vállalok. Ha még nincs elképzelésed, ne aggódj, a tökéletes hajszín megvalósítását mi profi konzultációval kezdjük! Részletes tájékoztatást adok arról, hogy milyen hajszín állna jól Neked és segítek az otthoni hajápolás kialakításában is. Az urak számára pedig igyekszem megtalálni a trendi és igényes frizurát, és mellette barber szolgáltatást is nyújtok. Fordulj hozzám bizalommal!”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról! 

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás