Kezdőoldal / Csomag / Futó Zsuzsi

Futó Zsuzsi

Futó Zsuzsi
TOP STYLIST FODRÁSZ, HAJGYÓGYÁSZ

Fodrász tanulóként kezdtem pályafutásomat a Szabó Imre Hair & Beauty budai szalonjában. Miért választottam ezt a fodrász szalont? Mert a legjobbaktól akartam tanulni. Tanulóként folyamatosan fejlődhettem Szabó Imre mesterfodrász és profi szalon trénerei mellett.

Vágás és festéstechnikák terén mindig a legújabb trendekkel ismerkedhettem meg. Immár color expert és stylist fodrászként erősítem a Szabó Imre szalonok csapatát, munkámat vendég-orientáltan, maximális tudásommal látom el. Hiszek abban, hogy a szakma iránti elhivatottság, a minőségi technika és a vendégek tisztelete segíti, hogy a legnagyobbak közé emelkedhessek a hazai fodrász ranglétrán.

Hajgyógyászként a frizura formája és színe mellett nagyon fontosnak tartom a haj minőségét, ápoltságát. Fodrászként leginkább a hajszálak sérülésének minőségjavításával foglalkoztunk, krémekkel, pakolásokkal, szerkezetjavító kezelésekkel. Viszont a hajhagymákig nem tudtunk lehatolni ezekkel az anyagokkal, pedig ott igényli a legnagyobb tápanyagot a hajunk. Ezekre a problémákra ad választ az oxigénterápia. Tapasztalataim szerint az oxigénterápia gyorsan reagál, tartósan jó eredményekkel. Bízd magadat rám, ha szeretnéd hajadat újra egészségessé varázsolni!

Várlak szeretettel budai szalonunkban!

Ízelítő Futó Zsuzsanna saját munkáiból
futó zsuzsanna

Kedvenc termékem

“Egyáltalán nem mindegy, hogy milyen vizet használunk a kezeléshez és az otthoni hajápoláshoz. A csapvízben például hormonok találhatóak, amelyeket jobb elkerülni. Az Oxygeni Hair H2O Thermal vize kiküszöböl egy gyakori problémát azáltal, hogy természetes, ásványi anyag tartalmú, egészséges vizet kínál a haj ápolásához. Így sokkal eredményesebb mind a kezelés, mind az otthoni hajápolás. Nagyon fontos kiegészítő termék! Az oxigénterápia kezelés alap hatóanyaga közé tartozik a harkányi termálvíz. Otthoni hajápoláshoz pedig kiváló választás lehet az Oxygeni Hair Irritált, Száraz fejbőrre és hajhullás kezelésére összeállított csomagunk, aminek egyik terméke az Oxygeni Hair H2O Thermal.”

futó zsuzsanna

Oxigénterápiás kezelés

“Rengetegen küzdenek olyan fejbőrproblémákkal, melyekre azt hiszik, nincs megoldás, pedig van! Az oxigénterápiás hajgyógyászati kezelések minden alkalmával látványos javulást érhetünk el, legyen a probléma a haj zsírosodása, fejbőrallergia, vagy hajhullás. Ajánlom mindenkinek, aki hasonlókkal küzd és szeretné felvenni a harcot egy szebb és egészséges hajkorona eléréséért.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás