Kezdőoldal / Csomag / Darabos Leila

Darabos Leila

Darabos Leila
STYLIST FODRÁSZ, HAJGYÓGYÁSZ

Darabos Leila vagyok, a budai szalon stylist fodrásza és hajgyógyásza. Több éve tanulok és dolgozok a Szabó Imre Szalonokban. Már tanulóként is rengeteget fejlődhettem Szabó Imre mesterfodrász és a többi fodrász alkotása által.

Számos továbbképzésen és oktatáson veszek részt, hiszen ebben a szakmában fontos a folyamatos fejlődés. A hajgyógyászat is különös szerepet tölt be a munkásságomban. A hajgyógyászat segít abban, hogy a frizura elkészítése mellett a fejbőrünk is megfelelő ápolásban részesüljön a kezelések során.

Várlak sok szeretettel budai szalonunkban!

Ízelítő Darabos Leila saját munkáiból
darabos leila
Kedvenc termékem

“A szalonban többféle Oxygeni Hair termékkel is dolgozom, de a kedvencem a Foltos Hajhullás elleni csomag, ami remekül kiegészíti az oxigénterápiás kezelést. A csomagban 6 féle termék található, amiknek segítségével a foltos hajhullás nem csak megszüntethető, de vissza is fordítható! A csomagban található termékek gyulladáscsökkentőek, megerősítik a hajvégeket, és segítenek a fejbőr nedvességtartalmának feltöltésében. Bátran ajánlom foltos hajhullással küzdő vendégeknek, akik szeretnék hajukat újra élettelivé és dússá varázsolni.”

darabos leila
Oxigénterápiás kezelés

“Az oxigénterápiás kezelést bátran ajánlom fejbőrproblémával küzdő vendégeimnek, hiszen a kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes. Több vendégemnél is kipróbáltuk már a kezelést, például alopecia gyógyítására, és az eredmények magáért beszélnek. Pár kezelés után már látható a javulás, több kezelés után pedig teljesen megszűnik a probléma. Öröm látni, amikor vendégeim szembesülnek vele, hogy valóban van megoldás a már régóta fennálló problémájukra. Mindenkinek ajánlom, aki hajas- vagy fejbőrproblémával küzd!”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás