Kezdőoldal / Csomag / Budai Kata

Budai Kata

Budai Kata
TOP STYLIST FODRÁSZ, HAJGYÓGYÁSZ

Kiskorom óta álmodoztam arról, hogy egyszer majd fodrász leszek. 4 éves koromban már a babáim haját fonogattam. A kollégiumi éveim alatt a fonások, a hajvasalás és a hajsütés mellett kísérleteztem a hajvágással is. Érettségi után pedig a Szabó Imre Hair & Beauty pesti szalon tanulójaként kezdtem pályafutásom. 

A különböző vágás technikákat személyesen Szabó Imrétől sajátíthattam el. Kedvenc műveleteim közé a balayage technikával készült, természetes hatású frizurák, hajszínváltoztatások tartoznak. Számomra a legfőbb szempont a vendég elégedettsége és kérése, amit gyors, precíz és lelkiismeretes munkával közösen érünk el.

Várlak szeretettel a pesti szalonban! 

Ízelítő Budai Kata saját munkáiból
budai kata
Kedvenc termékem

“Rengeteg női vendégem álma, hogy hosszú, egészséges hajkoronája legyen. Az Oxygeni Hair Hajerősítés, hajnövesztés serkentő anti-aging csomagunkat szoktam ajánlani az oxigénterápiás kezelés mellett. Otthoni hajápolásnak remek választás, hiszen a csomagban található termékek kiváló megoldást nyújtanak a lassan növő hajra, a fejbőr és haj fiatalítására, hajdúsításra és hajnövesztésre. Ha te is szeretnél élettel teli, dús hajkoronát, próbáld ki a csomagunkat!”

budai kata

Oxigénterápiás kezelés

“Sokszor fordultak hozzám vendégeim a különböző fejbőrproblémák okozta tüneteikkel. Szerettem volna nekik érdemben segíteni, ezért a Szabó Imre Hair and Beauty pesti csapatához csatlakozásom után elvégeztem az Oxygeni Hair hajgyógyászati képzését, így végre segíthettem a vendégeimben, akik megbíztak bennem! Ha Te is küzdesz valamilyen problémával, vagy csak gyönyörű, hosszú, egészséges hajra vágysz, keress fel bizalommal, hogy együtt a számodra megfelelő kezelés sorozatot tudjunk összeállítani!”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás