Kezdőoldal / Csomag / Baran Barbara

Baran Barbara

Baran Barbara
TOP STYLIST FODRÁSZ, HAJGYÓGYÁSZ

Baran Barbara vagyok a pesti szalon top stylist fodrásza. Több éve tanulok és dolgozom Szabó Imre mesterfodrász mellett. Az évek során mind a vágások, mind a festések terén sikerült elsajátítani a tanultakat. A precíz és pontos munka mellett nagyon fontos számomra, hogy vendégeim arckarakterüknek és egyéniségüknek megfelelő frizurával távozzanak boldogan, és ezért minden alkalommal maximális odaadással végzem a munkám. Fontosnak tartom a folyamatos fejlődést, legújabb technikák elsajátítását és a személyre szabott hajápolási tanácsadást.

Fodrászként célom, hogy a szép haj mellett egészséges fejbőrrel és hajszálakkal is büszkélkedjenek vendégeim, ezért hajgyógyászként is dolgozom a Szabó Imre pesti szalonban. Bácsalmási Mariann vezető hajgyógyásztól tanultam, több képzésen és oktatáson is részt vettem. Olyan komplex tudást sajátíthattam el, amely során maximális szakmaisággal, odafigyeléssel és körültekintéssel végzem munkámat.

Nagyon sok szeretettel várom vendégeimet!

Ízelítő Baran Barbara saját munkáiból
baran barbara
Kedvenc termékem

“A Hajerősítő, hajnövesztő permet kiegészítő csomag a kedvencem az Oxygeni Hair termékek közül, ugyanis remekül kiegészíti az oxigénterápiás kezelésünket. A csomagban található termékek hozzájárulnak ahhoz, hogy a haj gyorsabban növekedjen, a fejbőr és a hajszálak egészségesebbek és vitaminnal telibbek legyenek. Az eredmény szemmel látható, ezért otthoni hajápoláshoz ajánlom mindenkinek, aki szeretne erősebb és dúsabb hajkoronát! ”

baran barbara

Oxigénterápiás kezelés

“Amikor valaki fejbőrproblémával küzd, minden lehetséges dolgot kipróbál, hiszen kétségbeesik. Sajnos ezeknek nagy százaléka nemhogy nem nyújt megfelelő eredményt, de olykor árt is a fejbőrnek. Az oxigénterápia egy olyan kezelés, ami csak a jó irányba tudja terelni a problémát. 100%-ban természetes anyagokkal dolgozik és az immunrendszer erősítésén alapszik. Nem okoz irritációt, csupán táplálja, felfrissíti a fejbőrt. Ez a kezelés igazán reformértékű a szakmában.

Amikor a vendégeim arcán látom alkalomról alkalomra a megnyugvást, nagyon felemelő. Eleinte gyakran ők sem hisznek benne, hogy hatni fog a kezelés, de rövid időn belül ők maguk láthatják a fejlődést. Sok nő és férfi mentesült a mindennapos feszültségtől és rossz közérzettől a kezelések során azáltal, hogy újra életre kelt a hajuk és fejbőrük!”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás