Kezdőoldal / Csomag / Balogh Ádám

Balogh Ádám

Balogh Ádám
TOP STYLIST FODRÁSZ, OKTATÓ FODRÁSZ, HAJGYÓGYÁSZ

A kihívások mindig inspiráltak. Már kisgyermekként is olyan szakmáról álmodoztam, ahol alkothatok, ahol a bennem rejlő kreativitásomat kiélhetem, amiben önmagam lehetek. Ezért szakmám egyben a  szenvedélyem is lett!

Fontos, hogy vendégeim számára maximálisan tudjam nyújtani, amit szeretnének, vagy aki épp tanácstalan, annak egy pontosan hozzá illő frizurát tudjak alkotni. Látni azt, ahogy a Vendégeim boldogan lépnek ki az ajtón, majd elégedetten térnek vissza, számomra ez az örök cél!

Tudásomat rendszeresen szakmai továbbképzésekkel fejlesztem. Kizárólag professzionális eszközökkel és termékekkel dolgozom, mert számomra a tökéletes haj nem csak egy napra szól. Legyen szó a legújabb festési trendekről vagy a legmodernebb vágási technikáról, hozzám nyugodt szívvel fordulhatsz, mert az életem a szakmám és a szakmám a hobbim.

Sokat jelent számomra, hogy hajgyógyászként haj- és fejbőrproblémával küzdő vendégeimnek segítséget tudok nyújtani az oxigénterápiás kezeléssel és az Oxygeni Hair termékekkel. Több képzésen és oktatáson is részt vettem, Bácsalmási Mariann vezető hajgyógyásztól sajátítottam el a hajgyógyászathoz szükséges komplex tudást.

Várlak szeretettel budai szalonunkban!

Ízelítő Balogh Ádám saját munkáiból
balogh ádám

Fodrász tanfolyamok

“A festéstechnikákat gyorsan és profin tanulhatod el tőlem, színkeverésben és roncsolásmentes szőkítésben is segítségedre leszek. Női és férfi vágások terén többé nem lesz olyan technika, ami kifog rajtad. Elméleti és gyakorlati oktatásaimat mindig a tanuló igényeihez igazodva építem fel, így garantáltan azt tanulod majd, ami érdekel és amiben szívesen fejlődnél.”

balogh ádám

Oxigénterápiás kezelés

“15 év alatt, amióta fodrász vagyok, sajnos kemikáliák telítették meg a szervezetem és egyre nehezebben toleráltam ezeket. Nem csak saját magamon, de vendégeimen is tapasztaltam, hogy méreganyag- és kemikáliamentes hajápolásra lenne szükségünk. Már az első hónap után hihetetlenül pozitív eredményt tapasztaltam, miután csak Oxygeni Hair termékeket használtam és kipróbáltam az oxigénterápiás kezelést. Az Oxygeni Hair hajápolók használatával a kezemről teljesen elmúltak az ekcémás tünetek és vendégeim is nagy boldogsággal fogadták az új szolgáltatást.

Az oxigénterápia kezelés során értékes vitaminokból és ásványi anyagokból álló hatóanyag-komplexumot juttatunk be a fejbőr legmélyebb rétegeibe. A kezelés kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz és minden problémára egyéni kezelési tervet állítunk fel.”

Kövess minket, hogy mindig értesülj újdonságainkról!

facebook
instagram

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás