Kezdőoldal / BEAUTY BLOG / Ariana Grande haj trendek

Ariana Grande haj trendek

Ariana Grande haj trendek

Ariana Grande haj trendjei közül az ikonikus lófarok mindenki számára ismert. Az amerikai énekesnő és színésznő azonban ennél jóval sokoldalúbb. Ebből a bejegyzésből kiderül, milyen trendeket próbált ki a sztár, és a hétköznapi ember számára is elleshető pár praktika, ami talán megkönnyíti, vagy éppen feldobja a mindennapokat.

Ikonikus lófarok

Ha Ariana Grande haj trendjeire gondolunk, elsőre biztosan a hosszú egyenes lófarok ugrik be mindenkinek. A színpadon és a filmekben, sorozatokban is ez a sztár leggyakoribb megjelenési stílusa. Ariana Grande a lófarkat magasra köti és gyakran egészíti ki csillogó kövekkel, egyéb visszafogott díszekkel a fejtetőn. A szoros lófarok nem lesz zilált egy többórás koncert végére sem, és a hosszú, puha, egyenes haj nem kócolódik intenzívebb mozgás során sem. Igazán remek választás hosszú koncertekhez, de a mindennapokban egy mozgalmas, rohanós napra is kifejezetten ajánljuk.

A titkos fürtök

Az énekesnő olasz származású és talán sokan nem tudják róla, de a haja eredetileg göndör. Csodás göndör fürtjeit csak néhány képen örökítették meg, hiszen a sztár gondosan figyel rá, hogy mindig makulátlan megjelenése legyen. Valljuk be, a vasalt haj sokkal egyszerűbben kordában tartható, mint a kusza göndör fürtök – amik gyakran mintha önálló életet élnének. Ha göndör hajjal állunk szemben, két opció adott: vagy egyenesítjük, vagy megtanuljuk elfogadni. Ariana Grande mindkettőben jeleskedik.

Göndöríts!

A Curl Defining hajgöndörítő krém kifejezetten a göndör tincsekre fejlesztett krém, amelytől a göndör tincsek egészségesek, szabályosak és gyönyörű fényűek lesznek. Egyedülálló formula, amely táplálja és védi a hajat, helyreállítja a hajszálak nedvességtartalmát és regenerálja a roncsolódott hajszálakat. Igazoltan organikus és natúr összetevőket tartalmaz, mint például a búzaprotein, a karbamid és a B5 vitamin (panthenol). Próbáld ki te is!

Divatos frufru

Ariana Grande haj stílusai közt is szerepelt a frufru – ahogy oly sok nő választotta ezt a frizurát a 2000-es évek elején. Szerencsére napjainkban újra virágkorát éli ez a trend, tehát a régebbi képek alapján könnyen eldönthető, milyen arcformához milyen frufru illik a leginkább. Ariana Grande a dús, teli, egyenes frufrut választotta, amely csodás keretbe foglalta az arcát és cserfes hangulatot csalt a kisugárzásába. A frufru gyakran fiatalít, érdemes újra próbát tenni vele időről időre.

Színátmenet

Sokakat elvarázsol a méltán népszerű csodálatos ombre technika. Ezzel a sztárok sincsenek másként, hiszen valóban érdekes színkombinációkat lehet elérni és az alap hajszín megtartása mellett is megújult külsőt kölcsönöz ez a festési technika. Ariana Grande haj színei között is megjelenik az ombre festés, az énekesnő pár árnyalattal világosíttatta a hajvégeit. Olyan hosszú hajon, mint az övé, igazán mutatós és hosszan elnyújtható az átmenet a két szín között.

Az igazán nagy váltás

Ariana Grande haj trendje igazán nagy változáson a 2018-as Sweetener album kiadásakor ment keresztül. Az énekesnő sötét haját igazán világos, silver – vagyis ezüst – színűre festtette. A fodrásza az “Ice Queen”, rideg királynő stílust képzelte a sztárnak adni, amit ez a gyönyörű hideg szín tökéletesen meg is testesít. A sztárnak sokkal felnőttebb, nőiesebb külsőt kölcsönöz az új frizura, amit már gyakrabban láthatunk kiengedve is. Ariana Grande haj trendjei egyfajta felnőtté válási folyamatot is tükröznek, a copfos kislánytól a gyönyörű, de talán elérhetetlen királynőig.

Az Ariana Grande haj trend stílusai egyszerűek, pont ezért könnyen alkalmazhatóak a mindennapokban. A sztár ikonikus frizuráiból ihletet merítve hasonló, mégis egyedi stílust alakíthatunk ki magunknak.  Amennyiben Te is szeretnél olyan hosszú és dús hajat, mint Ariana-é, akkor próbáld ki oxigénterápiás kezelésünket. Az oxigénterápia fokozza a hajhagymák vér-, oxigén-, vitamin- és ásványi anyag ellátását, ezáltal megindul a hajnövesztés erősödnek és sűrűsödnek a hajszálak.

Szerző: Lőrincz Ágnes

Related Posts

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás