Kezdőoldal / Hírességeink

Hírességeink

Hírességek, akik minket választottak

Ismerd meg, az évek során milyen elismert művészekkel és közéleti személyekkel dolgoztunk együtt!

null

Feng Ya Ou

Feng Ya Ou - zenész rendszeres vendége szalonunknak. Mindig stílusos hajáról pesti szalonunk szakemberei gondoskodnak. Szívesen próbálja ki különböző hajerősítő kezeléseinket is, mint az oxigénterápia, ami feltölti a fejbőrt vitaminokkal és értékes ásványi anyagokkal.

null

Békefi Viktória

Békefi Viktória színésznő rendszeres vendége szalonunknak. Gyönyörű hajáról pesti szalonunk szakemberei gondoskodnak. Szívesen próbálja ki különböző hajerősítő kezeléseinket is, mint az oxigénterápia, ami feltölti a fejbőrt vitaminokkal és értékes ásványi anyagokkal.

null

Emci Beauty

Emci Beauty - vlogger rendszeres vendége szalonunknak. Gyönyörű hajáról pesti szalonunk szakemberei gondoskodnak.

null

Kocsis Korinna

Kocsis Korinna, a gyönyörű modell szépségéről budai szalonunk szakemberei gondoskodnak. Gyönyörű hosszú haját top stylist fodrászaink veszik kezelésbe, Korinna emellett szívesen kéri oxigénterápiás kezelésünket is, ami serkenti a haj növekedését és gyönyörű fényt ad a hajnak. ``A szalon munkatársai nem csak remek szakemberek, de értelmesek, szuperek és kedvesek!``

null

Ónodi Eszter

Ónodi Eszter színésznő gyönyörű hajáról oxigénterápiás kezeléssel gondoskodunk. A kezelés során feltöltjük a fejbőrt vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így tápláljuk és megerősítjük a hajszálakat, hogy megtarthassa természetes szépségét.

null

Kajdi Csaba

Kajdi Csaba - a Visage Models vezetője - pesti szalonunk rendszeres vendége. Egyik kedvence az oxigénterápia kezelés, mely során feltöltjük a fejbőrt vitaminokkal és ásványi anyagokkal, így tápláljuk és megerősítjük a hajszálakat.

null

Mádai Vivien

Mádai Vivien család mellett is tudatosan építi a karrierjét. Néha ő is megenged magának egy kis kényeztetést, ilyenkor szépségét top stylist fodrászaink hozzáértő kezeire bízza. ``A szalonban rendkívül ügyes és kreatív szakemberek dolgoznak. Imádom, hogy minden alkalommal megszépülve, megújulva és felfrissülve térhetek vissza mindennapi teendőimhez!``

null

Árpa Attila

Árpa Attila számára is nagyon fontos, hogy megjelenése mindig rendezett legyen. Ha új, trendi hajstílusra vágyik, szalonjaink munkatársait keresi fel, így mindig képes a legjobb formáját hozni. ``A rohanó hétköznapokban is fontos az ápolt külső. A Szabó Imre Hair & Beauty szakemberei ebben igazán profik!``

null

Kamarás Iván

Kamarás Iván dús hajáról budai szalonunk szakemberei gondoskodnak. Oxigénterápiás kezeléssel előzzük meg a hajhullást és biztosítjuk, hogy megőrizze fejbőrének és hajszálainak egészségét és fényét.

null

Tallós Rita

Tallós Rita színésznő évek óta visszatérő vendége szalonunknak. Kozmetikai márkáink termékeit is előszeretettel választja, emellett pesti szalonunk gyakori vendége, ahol profi fodrászaink mindig a legdivatosabb frizurákat készítik el a művésznő számára.

null

Mahó Andrea

Mahó Andrea színművésznő szoros napirendje mellett is ügyel szépségére. Szalonjainkban szereti kipróbálni a legújabb fodrászati kezeléseket. Emellett fontos számára, hogy az otthoni bőrápolás során is a leghatékonyabb kozmetikumot használja, ezért választja a Deynique Cosmetics termékeit.

null

Horváth Éva

Horváth Éva szépségkirálynő szalonunk visszatérő vendége, és különböző fotózásokra is többször elkísértük már a csinos modellt. Éva a modellkedés mellett műsorvezetőként is kipróbálta már magát, megjelenésére pedig sosem lehet panasz, épp ezért megtiszteltetés, hogy többször is szakembereinkre bízta frizurájának elkészítését vagy éppen hajának ápolását.

null

Gelencsér Tímea

Gelencsér Tímea szépségkirálynő minden pillanatában királynőhöz illően tündököl, amely nem volt másképpen az Esküvő Classic Magazin fotózásán sem, ahol profi szakembereink varázsoltak belőle csodaszép menyasszonyt.

null

Tóth Andi

Tóth Andi énekesnő csodálatos menyasszonyként pózolt az Esküvő Classic Magazin fotózásán, ahol egészen különleges frizurakölteményeket készítettek számára szalonunk esküvői frizura stylistjai.

null

Tunyogi Bernadett

Tunyogi Bernadett színésznő, énekesnő visszatérő vendége szalonjainknak. A csodás művésznő mindig kifogástalan külsővel jelenik meg a közönség előtt, így frizurájának ápolását is szakértő kezekre bízza. Megtiszteltetés szalonunknak, hogy tehetséges és elismert művészek is belénk helyezik bizalmukat, profi fodrászaink pedig igyekszenek ezt meghálálni csodásabbnál csodásabb hajkölteményekkel.

null

Polyák Lilla és Gömöri András Máté

Polyák Lillát és Gömöri András Mátét szintén egy esküvői fotózás keretében ismertük meg, ahol fodrászunk és sminkesünk készítette a Budapesti Operettszínház tehetséges művészei számára az esküvői sminket és frizuravariációkat.

null

Nyári Aliz és Nyári Edit

A Nyári lányokkal egy esküvői fotózás keretei között dolgoztunk együtt. Szalonunk profi fodrásza a csinos énekesnőknek különleges frizuravariációikat készített a fotózás kedvéért.

null

Bódizs Veronika

Bódizs Veronika szépségkirálynő a Big Day Magazin menyasszonyi fotózása keretében szépült szakembereink kezei között. Fodrászaink egy visszafogott, göndör alkalmi frizurát varázsoltak neki, amely tökéletesen illett klasszikus, csipkés esküvői ruhájához.

null

Madár Veronika

Szakembereink az Esküvő Classic Magazin fotózása alkalmával varázsoltak csodaszép menyasszonyt Madár Veronika színésznőből. Ha Te is szeretnél a legjobb formádban tündökölni életed legszebb napján, akkor bátran válaszd szakembereinket, akik több éves szakértelmükkel elképesztő frizurát alkotnak neked!

null

Nagy Réka

Nagy Réka műsorvezető és modell mindig ragyogó külsővel áll a kamerák elé, nem volt ez másképp az egyik fotózásán sem, ahol profi fodrászunk készítette el menyasszonyi frizuravariációit. Akár esküvőre, akár egyéb alkalmi megjelenésre készülsz, keress minket bátran, és szakembereink segítenek neked, hogy Te is a legszebb formádban ragyoghass!

null

Munkácsy Kata, Serbán Attila

A tehetséges színészpáros a való életben is egy párt alkot, így az Esküvő Classic Magazin fotózásán egy igazán romantikus forgatásnak volt szemtanúja szalonunk fodrásza. Vőlegény, valamint menyasszonyi frizurákat egyaránt vállalnak szakembereink, így a színászpáros fotózásra való szépítése sem okozott gondot fodrászunknak.

null

Aryee Claudia

Claudia Aryee Dedei, a gyönyörű modell és TV bemondó élete állandó rohanás, így nem csoda, ha szeret kiemelt figyelmet fordítani szépségére. A tökéletes megoldást a Szabó Imre Hair & Beauty-ban találta meg. ``Mindig számíthatok a szalon munkatársainak kedvességére, tapasztalatára és profizmusára.``

null

Vásáry André

Vásáry André énekes nagyon igényes bőre ápoltságára, ezért fontosnak tartja, hogy tapasztalt szakemberek gondozzák, és a legprofesszionálisabb termékeket használja bőre rugalmasságának és egészségének megőrzéséhez. ``Igazi kikapcsolódást jelentenek számomra a Szabó Imre Hair & Beauty természetes bőrápoló programjai. Azért is kedvelem ezeket, mert hatásuk tartósan érezhető és látványos!``

null

Bálizs Anett

A szépséges színésznőt a legtöbben a Jóban Rosszban című sorozatból ismerik, ám Anett tehetségét színházi sikerei is alátámasztják. Esküvői fotózásra kísértük el a csinos művésznőt, ahol szalonunk szakemberei frizurájáért és sminkjéért feleltek.

null

Dancs Annamari

Dancs Annamari a Budapesti Operettszínház énekesnőjeként mindig kifogástalan külsővel áll a kamerák elé. Így volt ez az Esküvő Classic Magazin fotózásán is, ahol szalonunk szakemberei készítettek számára csodálatos menyasszonyi frizurát és sminket.

null

Rácz Gergő

Rácz Gergő énekes a gyönyörű Kocsis Korinnával vett részt az Esküvő Classic fotózásán, ahol szakemberünk készítette végtelenül elegáns, markáns frizuráját. Annak ellenére, hogy az esküvői megjelenés általában hangúlyosabb a hölgyeknél, szakembereink ugyanolyan figyelmet szentelnek a férfiak frizurájára is.

null

Iszak Eszti

Iszak Eszti modell és műsorvezető a Big Day magazin fotózása alkalmával szépült top stylist fodrászunk kezei között. A visszafogott, egyedi ruhákhoz egy igazán klasszikus frizurát alkotott fodrászunk.

null

Czippán Anett

Czippán Anett műsorvezető Nagy Rékával közös fotózásán készítette el szalonunk szakembere a csinos menyasszonyi frizurákat Anették számára. A különböző frizuravariációk közül végül egy klasszikus, elegáns kontyot választottak Anett számára a fotózás kedvéért.

null

H. Varga Tamás

Mi nem csak a hölgyekre gondolunk, szalonjainkban az urakat is szeretettel várjuk szolgáltatásaink színes kínálatával! H. Varga Tamás tehetséges színész és modell is minket választ, budai szalonunk egyik vezető szalontrénere, Rikter Máté rendszeresen készíti el frizuráját fotózásokra és a hétköznapokra egyaránt!

null

Szabyest

A fiatal Szabyest kedveli a vagány, lezser stílust. Munkája miatt külsejére is oda kell figyelnie, ebben pedig örömmel kéri szakértőink segítségét. ``Szeretem a laza, sportos szetteket, és a hajamat is ennek megfelelően viselem. A szalon fodrászai mindig szuper munkát végeznek, tudják, milyen frizurát szeretnék, így mindig elégedetten távozhatok!``

null

Egres Katinka

Egres Katinka színésznő tehetségét, és szépségét sem vitathatja el senki, így szakemberünk örömmel vállalta Katinka sminkjének készítését az Esküvő Classic Magazin fotózásán.

null

Miller Zoltán

Miller Zoltán rendszeresen budai szalonunkban töltődik fel. ``Kedves férfi társaim! Szeretnétek egy órát kellemesen pihenni, ezalatt megszépülni és megfiatalodni? A Szabó Imre Hair & Beauty-ban a professzionális anyagok, a tökéletes munka és a diszkréció mellett korrekt árakkal várnak mindenkit. Csak ajánlani tudom ezt az élményt!``

null

Baráth Emőke

Baráth Emőke operaénekesnő is fodrászunk kezei alatt szépült, amikor esküvői fotózásra készült az Esküvő Classic Magazin egyik számában. A tehetséges énekesnőnek klasszikus, visszafogott, mégis elegáns megjelenést kölcsönzött hullámos frizurája.

null

Pintér Adrienn

Ada, a közkedvelt műsorvezetőnő nemcsak szakmájában sikeres, de kétgyermekes anyukaként a mindennapokban is remekül helyt áll. Természetes szépségét kiemelve egy letisztult, mégis nőies frizurát készített neki szalonunk fodrásza az egyik Big Day Magazin fotózásán. Fodrászaink nemcsak a fotózások keretein belül szabják személyre a menyasszonyi frizurát, de vendégeinknek is mindig személyiségükhöz, stílusokhoz szabott frizurát készítenek, bátran keresd fel szakembereinket Te is!

null

Gájer Bálint

Gájer Bálint különleges hangjával azonnal meghódította a közönség szívét, ahogy feltűnt az egyik népszerű tehetségkutatóban. A ``swing hercege`` mindig kifogástalan, elegáns külsővel jelenik meg a fellépéseken és a fotózásokon egyaránt. Párjával, Ötvös Brigittával közös Esküvő Classic Magazin fotózásukon szalonunk top stylist fodrásza, Müller Emese készítette el az énekes és kedvese frizuráit.

null

Veres Mónika

Veres Mónika Esküvő Classic Magazin fotózásán szalonunk esküvő stylist fodrásza készítette el az énekesnő menyasszonyi hajkölteményei. Nika már tini korában belopta magát az emberek szívébe, karrierje új felvonását pedig a különböző televíziós tehetségkutató és szórakoztató műsorok hozták el számára.

null

Szabados Ágnes

A gyönyörű műsorvezetőnő az Esküvő Classic Magazin egyik fotózásán pózolt menyasszonyként a kameráknak, ahol fodrászunk egy csodálatos, romantikus hullámos frizurát készített számára.

null

Kerényi Miklós Máté

Kerényi Miklós Máté, a Budapesti Operettszínház tehetséges művésze is szerepelt az Esküvő Classic Magazin egyik számában, szakembereink pedig örömmel vállalták a színész frizurájának elkészítését. Szalonunkban örömmel látjuk férfi vendégeinket is, fodrászaink nemcsak a legújabb trendek szerinti férfi hajtrendeket, de klasszikusabb, és elegánsabb megoldásokat is örömmel készítik el az urak kérésére.

null

Ötvös Brigitta

Ötvös Brigitta, szépségkirálynő és 2013-as Miss International Hungary győztes. A mindig ragyogó külsejű modell Gájer Bálinttal való közös fotózásán dolgozott együtt szalonunk szakemberével, ahol budai szalonunk fodrásza készítette el frizuráját. Brigitta lehengerlő szépségét még inkább kiemelte elegáns frizurája, így klasszikus menyasszonyként, hűvös eleganciával pózolt a kamerák előtt.

null

Benji

Benji, a fiatal énekes imádja a trendi, divatos külsőt, stylist fodrászaink pedig a legfrissebb trendek szerinti hajviselettel lepik őt meg. ``Szeretem, ha a hajam tükrözi az egyéniségemet és a stílusomat. Szívesen járok a Szabó Imre Hair & Beauty-ba, hiszen itt olyan hajat készítenek nekem, ami nemcsak látványos, illik is hozzám!``

null

Berkes Olivér

Berkes Olivér fokozottan ügyel külső megjelenésére. Kedveli az egyedi stílust, és ezt a frizurájával is
igyekszik kifejezésre juttatni, mindemellett természetesen bőre egészségére is odafigyel. ``Igazi felüdülést és kikapcsolódást jelent nekem a szalonban töltött idő. A Szabó Imre Hair & Beauty szakemberei maximálisan odafigyelnek az igényeimre, és mindig nagyszerű munkát végeznek!``

Szívesen bíznád magad Te is a sztárok választására? Keresed még a tökéletes fodrászt? Látogass el szalonunkba, ismerd meg fodrászati szolgáltatásainkat, és bízd magad a szakértő kezekre! Jelentkezz be szalonunkba online, pár kattintással könnyedén!

PESTSZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – PEST
1056 Budapest, Belgrád rkp. 26.
+36 1 318 0410
+36 70 635 2235
pest@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 07:00 – 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

SZABÓ IMRE HAIR & BEAUTY – BUDA
1013 Budapest,Krisztina krt. 45.
+36 70 942 6348
+36 70 63522 26
buda@szaboimre.hu
Nyitva tartás:
hétköznap 08:00- 20:00
szombaton 08:00 – 16:00
vasárnap zárva

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás