Kezdőoldal / Szolgáltatás / Hajnövesztés oxigénterápiával

Hajnövesztés oxigénterápiával

Az oxigénterápia egyedülálló fejbőr és hajkezelés, melynek során alapos kéregtelenítést követően, magasnyomású oxigén segítségével, egy 59-féle vitaminból és ásványi anyagból álló hatóanyag-koncentrátumot juttatunk a fejbőr mélyebb rétegeibe, egészen a hajhagymák gyökeréig. A koncentrátum hajnövesztés serkentő hatással bír, így olyan vendégeknek is ajánljuk, akik nem fejbőrproblémát szeretnének kezelni, hanem a hajszálak gyorsabb növekedését elősegíteni

A kezelések gyakoriságát és az otthoni hajápolási programot hajgyógyász szakemberünk a terápiát megelőző konzultáció és mikrokamerás hajdiagnózis során állítja fel, így teljesen személyre szabják számodra az oxigénterápiát

Hajnövesztés oxigénterápiával

Számos környezeti és lelki tényező van, ami miatt lelassulhat vagy kudarcba fulladhat a hajnövesztés. Ilyenek például a stresszes életmód, feldolgozatlan traumák, hormonális zavarok, egészségtelen életmód, táplálkozási zavarok, káros szenvedélyek vagy fejbőrünk vegyianyagokkal és szennyezett levegővel való napi szintű érintkezése.

Erre kínál egyszerű megoldást az oxigénterápia! Fokozza a hajhagymák vér-, oxigén-, vitamin- és ásványi anyag ellátását és ezáltal új életre kelti a hajszálakat.  A hajhagymák fellélegeznek, megindul a hajnövesztés, erősödnek és sűrűsödnek a hajszálak.

Milyen hatással bír a kezelés a hajhagymákra és fejbőrre?

💧 revitalizálja a sérült és gyenge hajat, hidratálja a fejbőrt és a hajszálakat

💧 elősegíti a hajszálak megerősödését, sűrűsödését és növekedését

💧 hajnövesztés serkentő hatással bír

💧 segít új életre kelteni a hajhagymákat

💧 regenerálja az igénybevett, szőkített, károsodott hajat

💧 mélyen táplál, a sejteket belülről tölti fel értékes hatóanyagokkal

💧 elősegíti a sejtregenerálódást

💧 stabilizálja a bőr pH értékét

Kocsis Korinna ajánlásával

Az oxigén felelős a létfenntartásunkért és sejtjeink gondtalan működéséért. A hiányos oxigénellátás nagyon gyakran az elégtelen vérkeringés és tápanyagellátás kiváltó oka, ezáltal közvetlenül hozzájárul a bőr gyengüléséhez és az olyan problémák kialakulásához, mint a hajhullás vagy hajgyengülés, fejbőrön jelentkező kellemetlen tünetek.

Az oxigén jelentősen növeli a bőr nedvességtartalmát és a bőr ellenállóképességét, így javul a hajas fejbőr állapota és megerősödnek, új életre kapnak a hajhagymák.Az oxigén vérkeringés-javító hatással bír, így segíti elő a kollagén képződést, ami elengedhetetlen az egészséges hajkorona és az eredményes hajnövesztés érdekében.

Fejbőrproblémák esetén már az első 1-2 kezelés után látványos a változás. 4 – 6 hét kezelés után tapasztalható a hajmosáskor a leszámolható hajvesztés jelentős csökkenése. 10 alkalmas teljes kúra látványos eredményeket mutat a hajnövesztés terén. A kezelést folyamatosan, hetente vagy kéthetente egy alkalommal végezzük. A fenntartó kezelést havonta 1 alkalommal javasoljuk.

Otthoni hajápolás 100% natúr termékekkel

A megfelelő, szakszerű otthoni hajápolás elengedhetetlen része az oxigénterápiás kezeléseknek. Az oxigénterápia kezelés során használt alaptermékeink otthoni használatra is elérhetőek, sőt az otthoni hajápolási rutin felerősíti és gyorsítja a kezelés hatásosságát és hatékonyságát. Az Oxygeni Hair otthoni termékek szisztémában épülnek a kezelés hatóanyagaira, erősítik és segítik a hatóanyagok, vitaminok és ásványi anyagok beépülését. Otthoni termékeink ugyanazokat a hatóanyagokat tartalmazzák, mint a kezelésünk, ezáltal nyújtják és felgyorsítják a terápia hatását. Ezért a kezelés kiegészítésére kizárólag az Oxygeni Hair hajápoló termékei alkalmasak.

A kezelés menete

mikrokamerás és manuális hajdiagnózis

kezelési terv felállítása a diagnózis függvényében

otthoni hajápoló csomag ajánlása

életmód tanácsadás

hajmosás hajtípusnak megfelelő samponnal

kéregtelenítés – masszírozás

tonizálás – mélyhidratálás

vitaminok befújása oxigénnel

KONTRAINDIKÁCIÓK - MIT TEHETÜNK ÉS MIT NEM A KEZELÉS ELŐTT ÉS UTÁN?

Mit kerüljünk a kezelés előtt és után?

 • A kezelés előtti és utáni legalább 1 hétben kerüljünk bármilyen kémiai műveletet. Közvetlenül hajfestés után nem is érdemes oxigénterápiás kezelésre menni, mivel van olyan hajfesték, ami kophat a kezelés során.
 • A kezelés napján és a kezelés után 60 percig tilos a dohányzás, szénsavas és koffeintartalmú italok fogyasztása.
 • A kezelés előtt és után 48 óráig nem ajánlott a hajmosás, de 24 óra a minimum.
 • A kezelés után 12 órán keresztül nem ajánlott erős izzadással járó sportot végezni vagy szaunába/gőzfürdőbe/szoláriumba menni.
 • A kezelés után 48 órán keresztül tilos a fejbőrt közvetlen napsugárzásnak kitenni (érzékeny a kéregtelenített bőr).

Mit javaslunk a kezelés megkezdése előttre és utánra?

 • A kezelés előtti napokon figyelj arra, hogy egészségesen táplálkozz, minél több vitamindús ételt vigyél be a szervezetedbe (zöldségeket, gyümölcsöket).
 • A kezelés megkezdése előtt kiemelten figyelj a megfelelő folyadékmennyiség bevitelére, igyál naponta minimum 2 liter szénsavmentes vagy szűrt vizet.
 • Próbálj meg időben lefeküdni a kezelés előtti napokon, és biztosítani szervezetednek a 8 órai éjszakai pihenést.

Fontos tudnivalók:

 • A kezelés teljesen biztonságos terhes nők vagy gyermekek esetében is!
 • A diagnózis és a kezelési terv felállításához szükségesek lehetnek további laborvizsgálatok és orvosi szakvélemények, amelyeket a hajgyógyász kérhet (belgyógyászati, teljes vérkép- góckutatással és autoimmun képpel, endokrinologiai (hormon) vizsgálat szintén vérvételből, fogászati vizsgálat, nőgyógyászati vizsgálat, ételallergia vizsgálat (glutén, laktóz stb.)
 • A kezelés során használt termékek és az otthoni hajápolók natúr kozmetikumok, állatkísérlettől mentesek és és semmiféle kemikáliát nem tartalmaznak.

Az oxigénkezelés nemcsak fejbőr- és hajproblémákra nyújt hosszú távú megoldást. Speciális összetételének köszönhetően a vitaminkomplexum serkenti a hajnövekedést, és megerősíti a meggyengült, vékonyszálú hajat is. Ha csak szeretnéd szebbé tenni a hajkoronád, akkor is tökéletes választás az oxigén-terápia. Már a 2-3 kezelés után észlelhető a gyorsabb hajnövekedést, de ha egy teljes 10 alkalmas kúrát végigcsinálsz, rendkívül látványos változásra számíthatsz. A hatóanyagok fényessé, erőssé és selymessé teszik a frizurád, miközben a hajsűrűséged is nő és a hossza is gyorsabb növekedésnek indul.

AZ ÉLETERŐS, HOSSZÚ, DÚS HAJÉRT

FONTOS INFORMÁCIÓK VENDÉGEINKNEK

Kedves Vendégünk,

 • Kérünk, érkezz pontosan az oxigénterápiás kezelésedre! Amennyiben elmulasztod lemondani időpontodat, és telefonon sem ér el téged hajgyógyászod, ha bérleted van, levonunk egy alkalmat a bérletedből, illetve ha nincs bérleted, a következő alkalommal, amikor igénybe szeretnéd venni az oxigénterápiás kezelést, ki kell fizetned az előzőleg elmulasztott alkalmat is.
 • Időpontot/foglalást lemondani 24 órán belül csak különleges indokkal lehetséges. A 24 órán belüli időpontlemondás egyszeri alkalommal, különleges indokkal megengedett.
 • Maximum 10 perc késést tudunk tolerálni. 10 perc késés után hajgyógyászod nem köteles fogadni és elvégezni az oxigénterápiás kezelést. Az adott alkalmat viszont ki kell fizetned vagy egy alkalom levonásra kerül a bérletedből.

Köszönjük!

Az Oxygeni Hair csapata

HÍRESSÉGEINK AJÁNLÁSÁVAL

OXIGÉNTERÁPIA ÁRAK

Hajgyógyászati tanácsadás - Mikrokamerás fejbőr és hajdiagnózis - 30 perc5.500 Ft
Első alkalom Oxigénkezelés férfiak és rövid hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát - 90 perc)22.000 Ft
Első alkalom Oxigénkezelés fél- és hosszú hajú vendégeink számára: (az első alkalom tartalmazza a konzultációt, hajdiagnózist és az Oxigénterápiát - 90 perc) 25.000 Ft
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény férfiak és rövid hajú vendégeinknek - 60 perc17.400 Ft/alkalom
Oxigénterápia bérlet vásárlása esetén kedvezmény fél- és hosszú hajú vendégeinknek - 60 perc20.800 Ft/alkalom
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára (1 ajándék hajvágás)87.000 Ft
5 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára (1 ajándék hajvágás)104.000 Ft
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet férfiak és rövid hajú vendégeink számára (+2 ajándék hajvágás) 174.000 Ft
10 alkalmas Oxigénterápia bérlet félhosszú és hosszú hajú vendégeink számára (+2 ajándék hajvágás) 208.000 Ft
Választható otthoni Oxygeni Hair hajápolási csomagok10.000 - 70.000 Ft

VENDÉGEINK VÉLEMÉNYE

“Kipróbáltam már sok csodaszert, vitaminokat, szépségitalokat, de sajnos a hajam sosem nőtt abban a mértékben, ahogy szerettem volna. Elkezdtem oxigén terápiára járni, és már a 2. hónap után elképesztő javulást tapasztaltam.”

Szabolcsi Hanna (22)

“Szerettem volna olyan látványos hajnövést elérni, amit a képeken és videókon is látok, de hiába vigyáztam a hajamra, nem vasaltam, használtam mindenféle csodaszert, úgy éreztem semmi nem történt. Az oxigén kezeléssel végre elértem azt a látványos növést, amire vágytam!”

Juhász Angéla (37)

“Nem hiszek a csodaszerekben, de a természetes dolgokban igen, ezért szerettem volna az oxigén kezelést kipróbálni. Már egy hónapon túl vagyok, és imádom az előtte-utána fotóim :)”

Papp Claudia (46)

SZAKEMBEREK VÉLEMÉNYE

Váczi Krisztián- Hajgyógyász véleménye a kezelésről

Rengeteg otthon elvégezhető és professzionális fejbőrápoló kezelésről hallottam már, melyek némelyike hatásos, de sokszor csalódnak a felhasználók. Az oxigénterápia minden egyes kezelése után jól láthatóak és érezhetőek az eredmények. Különböző haj és fejbőr problémákkal keresnek meg vendégeim a hajhullástól az ekcémáig, nem volt olyan alkalom, hogy ne eredményezte volna a probléma megszűnését a terápia. Persze ehhez az is kell, hogy a vendég komolyan vegye a terápiát és ő maga is mindent megtegyen annak érdekében, hogy fejbőre újra egészséges legyen, ezért minden esetben egy előzetes konzultációt, majd a kezelés után is részletes információt adok, mire kell figyelni.

Már maga a nagy dózisú oxigén is jó hatással van a hajhagymák fejlődésére, a vitaminkoktél, amit ezzel a sejtekbe juttathatunk pedig kiemelkedően fontos anyagokkal járul hozzá mind a bőr, mind a hajhagymák megfelelő működéséhez. Mindig izgatottan várom vendégeim tapasztalatait és figyelem fejbőrük állapotának javulását, hajhullásuk megszűnését és azt, milyen egészséges és élettel teli lesz frizurájuk.

Darabos Leila – Hajgyógyász véleménye a kezelésről

Fodrászként és szakemberként nem engedhetjük meg magunknak, hogy kizárólag a frizura szépségére fókuszáljunk, annak egészségét is vigyáznunk kell, hiszen, ha a gyökereknél jelentkezik a probléma, vághatunk akármilyen hajat, festhetjük bármilyen színűre, a hajon látszani fog, hogy problémája van. Ezért is tartom kiemelten fontosnak a haj és fejbőr jó állapotának fenntartását és segítését, ha a vendégeknek problémáik akadnak.

Ha a hajhagymák nem egészségesek, a haj növekedése lelassulhat, vagy úgy tűnhet, meg is áll, hiszen a hajvégek folyamatosan töredezni fognak. Az oxigénterápia segíti a hajhagymák megerősödését, hogy azok új erőre kapjanak és serkenjen a haj növekedése. Így azok a vendégeink, akik nem tudják növeszteni a hajukat, vagy igazán hosszú hajról álmodnak, megtalálták a megoldást!

Jelentkezz be exkluzív szalonjainkba, ahol speciális hajgyógyászati oxigénterápiánk segítségével élettel töltheted fel fejbőrödet és hajszálaidat! Kezelésünket férfi és női vendégeinknek egyaránt bizalommal ajánljuk, hogy a természetes hatóanyagok, vitaminok és az oxigén erejével segítsék elő a hajhagymák egészséges fejlődését.

ugrás fel