Kezdőoldal / Szolgáltatás / Fodrászati szolgáltatások – Szabó Imre Hair & Beauty

Fodrászati szolgáltatások – Szabó Imre Hair & Beauty

PROFESSZIONÁLIS SZOLGÁLTATÁSOK ÉS A LEGÚJABB TRENDEK

Szabó Imre Hair & Beauty

Ha nem találtad még meg a tökéletes fodrászt, aki fél szóból is megérti, mi az elképzelésed, és a Te stílusodhoz, megjelenésedhez alakítja az elképzelt frizurát, nálunk a legjobb helyen vagy!

Ne ijedj meg, ha nincs konkrét elképzelésed, szakembereink egyéni stílustanácsadás és hajdiagnózis keretében segít abban, a legújabb trendek szerint milyen színt vagy fazont lenne érdemes kipróbálnod vagy épp milyen termékeket használj a mindennapokban!

Az élet nem tökéletes, de a frizurád lehet az!

ÉLEN A HAJVÁGÁSBAN

Női vagy férfi, esetleg gyermek hajvágás, klasszikus vagy trendi stílus, professzionális anyagok és eszközök a hosszan tartó tökéletes frizuráért – Szalonjainkban mindezt egy helyen megtalálod.

HAJVÁGÁS NŐKNEK 

Stílustanácsadás és formatervezés

Te is sokszor elbizonytalanodsz, hogy mi lenne a hozzád illő frizura? Érdemes-e kipróbálnod egy extrémebb rövid stílust, vagy inkább maradj a klasszikusabb vágásoknál? Ha bármelyik kérdést feltetted már magadnak, akkor nálunk a legjobb kezekben leszel! Személyre szólóan segítünk neked egyéniségedhez, fej és arcformádhoz illő frizurát találni. 

Mi áll jól Neked? Fodrász szakembereinktől megkapod erre a választ! A frizura tervezéssel kezdődik, és mi ebben is segítünk. Vágj bele bátran velünk egy merész pixi, asszimetrikus bob frizurába, próbálj ki egy elegáns longbobot, fokozatos hajvágást, vagy egyszerűen csak frissítsd fel a töredezett hajvégeket, mi segítünk!

Hairstyling

Az elkészült frizurát persze viselni is tudni kell – profi stylist fodrászaink segítenek abban is, hogyan állítsd be frizurád a mindennapokban és milyen ápoló vagy finish termékeket érdemes használnod ahhoz, hogy frizurád egészségét is óvd és a legjobb formájában tündökölhessen! Szalonjainkban minőségi garanciát vállalunk szakembereink munkájára – a több évtizedes szakmai tapasztalatok Szabó Imre mesterfodrásztól és a legfrissebb trendek együtt járulnak hozzá professzionális szolgáltatásainkhoz.

HAJVÁGÁS & BARBER FÉRFIAKNAK

Vége az egyen férfi frizurák idejének! Mi megtaláljuk minden kedves férfi vendégünknek a hozzáillő, trendi és igényes frizurát.

Profi top stylist férfi fodrászaink és barber szakembereink várják szeretettek vendégeiket – legyen szó akár hajvágásról, hajstylingról és stílustanácsadásról vagy borotválásról, nálunk jó kezekben leszel. Hiszünk abban, hogy a fodrász munkája nem a fodrászszékben kezdődik és nem is ott ér véget – hajregeneráló kezelések széles választékával, professzionális termékhasználati tanácsadással is várnak szakembereink.

Tőlünk garantáltan úgy lépsz ki a szalonból, hogy megoldást találtál a kopaszodás kezelésére, vagy épp a korpásodás megszüntetésére – prémium kezeléseink és termékeink ugyanis kúraszerűen alkalmazhatóak otthon is, így többé nem kell szenvedned fejbőr és hajproblémáktól. Emellett tökéletes és trendi frizurával gazdagodsz nálunk természetesen, kell ennél több?

Nálunk férfiként sem kell kényelmetlenül érezned magad, ha szépségszalonunkba látogatsz, hiszen mára már nem csak a nők privilégiuma a szépségápolás. Mi nem csak frizurádra gondolunk! Luxus Barber szolgáltatásaink és szépségprogramjaink gondoskodnak róla, hogy arcszőrzeted is tökéletes legyen a mindennapokban és különleges alkalmakkor is.

VIP GYERMEK HAJVÁGÁS

Nálunk minden gyermek VIP vendég! Legyen a hajvágás is szórakozás, gyertek el a kicsikkel és szépüljetek jó hangulatban szalonjainkban!

A kicsiknek bizony sokszor ijesztő lehet a fodrász gondolata, ezért odafigyeléssel, kedvességgel és apró ajándékokkal oldjuk a feszültséget. Igazi gyerekbarát, kedves és türelmes fodrászok kezei közé kerülnek a kicsik, akik szuper frizurákat készítenek a kis hercegnők és a vagány rosszcsontok számára is. Sok meglepetéssel várjuk a gyerekeket a szalonjainkban, hogy a lehető legjobb hangulatban teljen a frizurakészítés… Te is szívesen ellátogatnál hozzánk? 

A TÖKÉLETES HAJSZÍNEK MŰVÉSZEI

A legfrissebb balayage, ombre, sombre, copacabana trendek, különleges melírtechnikák, hajszínváltoztatás, természetes hajszínek és extrém, pasztell árnyalatok – Nálunk egy helyen találod a legnagyobb Ombre Artistokat és Color Expert színszakértő fodrászokat.

HAJSZÍNTERVEZÉS & FESTÉS MESTERFOKON

A tökéletes hajszín megvalósítását mi profi konzultációval kezdjük – Color Expert szakembereink minden esetben részletes tájékoztatást adnak arról, milyen hajszín állna Neked jól, mivel jár egy ilyen kémiai folyamat és hogyan kell ápolni a frizurád festés után. Számunka fontos, hogy vendégeink ne csak a szalonban élvezzék az álomfrizurájukat, hanem otthon sokáig őrizhessék még a színt, miközben a festett frizura egészségét is óvni tudják.

Széles színválasztékkal, hajszínváltoztató specialistákkal és minőségi anyagokkal várunk – Szakembereink a NATULIQUE 98,02%-ban organikus hajfestékekkel dolgoznak, amelyek olyan tápláló, természetes olajokat tartalmaznak, melyek festés közben is megóvják a haj szerkezetét. A festéseket minden esetben prémium hajregeneráló szolgáltatásokkal egészítik ki.

Hajszínváltoztatás

Szalonjainkat egyre több vendég keresi fel professzionális hajszínváltoztatással vagy világosítással kapcsolatban, hiszen ez egy rendkívül nehéz és időigényes folyamat, ami megfelelő szakértelem nélkül nem garantál tökéletes végeredményt. Nagyon fontos szempontnak tartjuk a haj épségének és egészségének óvását, így csak olyan színváltoztatást vállalnak szakembereink, amivel a vendég frizuráját biztosan az elképzeltek szerint tudják megalkotni! Szeretnél Te is belevágni egy nagy váltásba?

Különleges festések – babylights, air touch, balayage…

A balayage típusú festéseknek, különleges melírtechnikáknak rengeteg változata ismert már, és trendjük továbbra is töretlenül hódít a festések világában.

Miért szeretjük annyira a melírtechnikákat?

Az átmenetes festés alapvetően lágyabb, elegánsabb hatást kelt és nem mutat olyan erős kontrasztot az eredeti hajszínhez képest, mint egy teljes hajszínváltoztatás. Mivel a leggyakrabban a sötétebb tő és a a haj növési irányába való világosítást választják a vendégek, a lenövés sem olyan kirívó, mint egy teljes hajfestés esetében, így hosszú ideig élvezheted a tökéletes frizurát.

Mert rengetegféle színnel, átmenettel megvalósítható rövid és hosszú hajra is, így mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez illő különleges festést. Legyen szó akár természetes szőke, karamell, barna színekről, esetleg lágy pasztell rosegoldról, levenduláról, Color Artist szakembereink segítenek álomfrizurád megvalósításában! Tökéletes megoldást jelent azoknak a Vendégeknek, akik mindig is szerettek volna világosabb hajat, vagy akár szőkét, de a teljes átváltozást nem merték vállalni, hiszen ebben az esetben az átmenet a színek között megfelelő kontrasztot létrehozva nem lesz annyira kirívó, mint ha az egész hajunkat lenne szőke vagy akár színes.

HAJFESTÉS FÉRFIAKNAK

A diszkrét, kifinomult és férfias hajszín eléréséhez szakembereink a speciálisan erre a célra kifejlesztett NATULIQUE férfi hajfestékeket használják, melyek 100%-os ősz haj fedést biztosítanak, gyönyörű és lágy színárnyalatokat eredményeznek.

HAJFESTÉS HAJGYÓGYÁSZATI VENDÉGEINK SZÁMÁRA

Már érzékeny fejbőrű, allergiás, hajgyógyászati vendégeink számára is elérhető hajfestést tudunk biztosítani!

A Natulique hajfestékek – kíméletes összetételüknek köszönhetően – biztonságosan használhatóak a hajgyógyászati vendégeknél is, olyan fejbőrproblémák, irritáció és fejbőrallergia esetén is, amelyek mellett más termékekkel a hajfestés lehetetlen lenne.

minden tökéletes frizura mögött

egy kiváló fodrász áll

A legjobb fodrászok a legjobb anyagokkal dolgoznak

A több mint húszéves szakmai tapasztalattal rendelkező NATULIQUE a világ legjobb fodrászaival és szalontulajdonosaival dolgozik együtt. A jó munka alapja a minőségi termékek használata, amelynek biztosítása a NATULIQUE fő célkitűzése.

A NATULIQUE a legjobb minőségű anyagokat biztosítja a fodrászok és szalonok számára, hogy maximális teljesítményt nyújthassanak a vendégek számára és tökéletesíthessék művészetüket. Több mint húsz év távlatából tudjuk, mit jelent kiváló fodrász szakemberré válni, és mi szükséges olyan kiváló hajfestékek és hajápoló termékek létrehozásához, amelyek eleget tesznek a fodrász szakma legmagasabb elvárásainak is világszerte.

Kreatív hajszínek, trendi frizurák

modern, divatos és gyönyörű megjelenés

A Szabó Imre Hair & Beauty szakemberei tudják, hogy a hajfestés művészet

A NATULIQUE DOUCE Színek kifinomult, izgalmas árnyalatok  és művészi alkotás lehetőségét kínálják. Gyönyörű és hatékony megoldás a szem színének és a bőr tónusának kihangsúlyozására!

A tartós és természetes hatás érdekében a Natulique Douce hajszínek harmonizálnak a haj belső szerkezetével a természetes és igazoltan organikus alapanyagoknak köszönhetően. Az egyedülálló illóolaj válogatások, a fehérjék és gyümölcssavak kombinációja intenzív ápolást biztosít a hajszerkezet számára.

A KÜLÖNLEGES ALKALMAK MESTEREI

Profi VIP Wedding beauty csapat, és frizura stylistok – Nálunk a legjobb kezekben vagy, legyen szó életed Nagy Napjáról, egy különleges családi ünnepről vagy céges eseményről.

ESKÜVŐI ÉS ALKALMI FRIZURÁK

Több száz elégedett menyasszony, klasszikus és trendi esküvői frizurák széles választéka, profi esküvői frizura stylist szakemberek – Így foglalhatnánk össze legkönnyebben VIP Wedding esküvői programunkat.

Célul tűztük ki, hogy a minket választó menyasszonyok a lehető legnyugodtabban készülhessenek életük Nagy Napjára – akár szalonunkban szeretnél készülődni, akár az esküvőd helyszínén, profi beauty szakembereink rendelkezésedre állnak!

Gyönyörű elégedett menyasszonyaink hosszú sora mellett mi lehetne még tökéletesebb referencia, mint az Esküvői Classic és Big Day magazinunk profi fotózásai, forgatásai ahol szakembereink állandó résztvevők és hírességek, modellek trendi frizuráját és sminkjét készítik el.

Miért válassz minket a gondtalan esküvői készülődésre?

Mert a tökéletes frizurád már előzetesen is megalapozzuk szalonunkban: a legfrissebb balayage ombre trendek, hajszerkezet-regeneráló és hajgyógyászati kezelések és a nemzetközi trendeknek megfelelő hajstílus tanácsadás mind megtalálható nálunk

Nálunk mindenki jó kezekben van – örömmel vállaljuk a vőlegény, koszorúslányok, örömanyák szépülését is akár egy időben

Nekünk a Te elégedettséged és kényelmed a legfontosabb – a próbafrizura alkalmával több stílust is kipróbálunk, hogy biztos megtaláljuk az álomfrizurádat, esküvőd napján pedig akár kiszállással is kérheted wedding beauty csapatunkat az ország egész területére

Alkalmi frizura – feltűzések, best braid hajfonatok

Természetesen az esküvő mellett más különleges alkalmakra is rendelkezésre áll profi csapatunk: Legyen szó akár szalagavatóról, céges buliról, családi eseményről, nálunk profi kezek között szépülhetsz! Gyertek akár barátnőitekkel együtt és kezdjétek a bulit már szalonunkban a szépülés alatt! 🙂

A legfrissebb frizura divatokat rendszeresen továbbképzésekre járó trendkövető fodrászaink első kézből sajátítják el

Az idei évben nagy népszerűségnek örvendő hajfonatok megérkeztek szalonjainkba, hogy elkápráztassanak téged! Imádjuk ezt a viseletet, mert egyszerre bájos, romantikus és kényelmes is. Nem lóg a szemedbe hajad és akár két napig is megmarad, ha profi szakemberek készítik, utána pedig gyönyörű hullámokat hagy maga után. Ha nem szeretnél hajad miatt bajlódni a nagy nyári melegben, gyere el hozzánk és szakembereink elkészítik álmaid haját, legyen az vízesés fonat, sporty, vagy egy merész top knot!

VENDÉGEINK MONDTÁK

“Imádom, amit Ádám csinál a hajammal, mind a festés, mind a vágás területén kiemelkedő szakember, bizalommal ajánlom!”

/Zsuzsi, budai szalonunk vendége/

“Nagyon szép szalon, igényes fodrászok és profi munka. Én már 5 éve idejárok, és ez nem is fog változni :)”

/Annamari, pesti szalonunk vendége/

“Nekem nagyon, hogy mennyi idő alatt készítik el a hajam. A szalonban profizmust, gyorsaságot kapok, ezért választom őket! “

/Krisztián, budai szalonunk vendége/

“Volt szerencsém már több fodrászt kipróbálni a Szabó Imre szalonban. Gyors, precíz munka jellemzi a őket, és nekem ez minden pénzt megér!”

/Gergő, pesti szalonunk vendége/

“Köszönöm, hogy sok év kínlódás után végre sikerült visszanyernem a tiszta, egészséges fejbőrömet az oxigén kezeléssel!”

/Petra, budai szalonunk vendége/

“14 éve kizárólag idejárok, és azóta csak a szalon változott – a minőségi kiszolgálás és munka a régi. Köszönöm a szuper frizurákat!”

/Móni, budai szalonunk vendége/

A HAJÁPOLÁS MESTEREI

100%-ban kemikália-mentes hajgyógyászati kezelések és organikus hajápolási termékek

A HAJÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Számunkra a tökéletes frizura nemcsak a szuper színt vagy formát foglal  magába, hanem a haj egészségét is. Épp ezért prémium hajgyógyászati kezelésekkel várjuk vendégeinket – minden hajtípusra és problémára. Az egészsége a legfontosabb, ezért 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó termékeket, illetve kiegészítő szolgáltatásokat ajánlunk minden hajtípusra.

Hajgyógyászati kezelés – Oxigénterápia 

A különböző haj és fejbőr problémák sokunkat érintenek – hirtelen megjelenő erős hajhullás, viszkető fejbőr vagy épp vékony, töredező és fénytelen hajszálak… Sokféle dologból eredeztethetőek a problémák (hormonális gondok, alopécia, hiánybetegségek) és gyakran orvosi segítséget igényelhetnek.

Sokszor azonban egy egyszerű ok áll a háttérben: a hajhagymák nem megfelelő vér és oxigénellátása. Speciális oxigén-terápiánk erre a gyakori problémára nyújt megoldást nőknek és férfiaknak egyaránt, így a terápia végén garantáltan intenzív és látványos javulás tapasztalható!

A kezelés 100%-osan megbízható és kockázatmentes, illetve 100%-ban organikus hatóanyagokra épül. Az oxigénterápia bármilyen hajas fejbőrprobléma esetén használható, és csökkenti a gyógyulási és regenerálódási időt. A kezelés kismamák, anyukák, gyerekek számára is teljes biztonsággal ajánlott.

Mondj búcsút a hajproblémának és élvezd az Oxigénterápia pozitív hatásait hosszú távon!

Mikrokamerás haj- és fejbőrdiagnózis 

Az oxigénterápiás kezelés előtt, hajgyógyászaink első lépésként minden esetben egy mikrokamerás haj- és fejbőrdiagnózissal kezdenek, hogy a vendég alapos kikérdezése és vizsgálata után, személyre szabott kezelési tervet állíthassanak fel, és hatékony otthoni hajápolási rutint javasolhassanak.

Jelentkezz be hajgyógyászainkhoz ingyenes mikrokamerás haj- és fejbőrdiagnózisra, aktuális nyílt napunk keretében!

FODRÁSZ AKADÉMIÁNK

Válj profi fodrásszá exkluzív szalonjainkban! A Szabó Imre Beauty Academy egyedülálló képzéseket és továbbképzéseket kínál akár tanulóknak, akár végzett fodrászoknak.

Szerezz szakmai tudást prémium színvonalú szalonjainkban, ahol a legjobb anyagok és legkorszerűbb berendezések felhasználásával sajátíthatod el azt a tudást, amely valódi értéket jelent majd a munkaerő piacon!Teljes körű szakmai továbbképzést kínálunk mindazon végzett fodrászok vagy tanulók számára, akik szeretnének olyan tudást szerezni, mellyel a legexkluzívabb szépségszalonokban is megállják a helyüket, és képesek lesznek tökéletesen megfelelni a vendégek igényeinek. Oktatási programunk speciális, a lehető legintenzívebb és leghatékonyabb módszerekkel adjuk át mind az elméleti, mind a gyakorlati tudást tanulóink számára, egészen az alap fodrászati szolgáltatások technikáinak tökéletesítésétől kezdve.

HAJGYÓGYÁSZATI KÉPZÉS

Legyél Te is profi hajgyógyász! Az Oxygeni Hair online hajgyógyászati képzést és gyakorlati hajgyógyászati oktatást kínál a szakemberek számára.

Hajgyógyászati képzés programot indítunk olyan fejlődni és tanulni vágyó fodrász szakemberek számára, akik szeretnék szalonukba bevezetni az Oxygeni Hair oxigénterápiás szolgáltatást! Oktatási csomagjainkat úgy alakítottuk ki, hogy minden szakember megtalálja a számára legmegfelelőbbet, és képzett, felkészült hajgyógyászként maximális elégedettséget garantálhasson vendégei számára.

KORÁBBI KÉPZÉSEINK

Szépülj Te is profi szakembereinkkel!

ugrás fel

open

Érdekelnek a természetes hajápolási tippek szakembereinktől? Iratkozz fel hírlevelünkre!       Hírlevél feliratkozás